carţi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • "American Sour Beers"
      "American Sour Beers" - Innovative Techniques for Mixed Fermentations. Autor: Michael Tonsmeire. Limba: Engleza. Pagini: 398. Unul dintre cele mai incitante si dinamice segmente ale scenei de bere de astazi o reprezinta berile Sour americane, unde atat homebrewer-ii cat si berariile ..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Wild Brews"
      Autor: Jeff Sparrow Limba: Engleza Pagini: 315 Aceasta carte exploreaza lumea berilor Lambic, Flamande rosii si brune, precum si beri comparabile cu cele Americane. Atat iubitorii berii cat si berarii amatori gasesc in aceasta carte informatii detaliate despre metodele folosite in fa..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Farmhouse Ales"
      Autor: Phil Markowski Limba: Engleza Pagini: 198 Aceasta carte ofera o multitudine de informatii despre berile "Saison" din zona Walloon si despre berile frantuzesti "Biere de garde". Deasemenea, sunt analizate si specialitati precum "Grisette", Biere de Mars" si Biere de Noel". Acu..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "How To Brew" - editia a 4-a
      "How to Brew" - Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time Autor: John Palmer Limba: Engleza Pagini: 608 Editie revizuita si actualizata, cartea "How to Brew" iti prezinta cum sa iti faci acasa o bere de calitate. Este utila atat berarilor incepatori care au nevoie ..
    Fara TVA: 161,80 161,80
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 2 recenzii.
  • "Session Beers: Brewing for flavor and balance"
      Autor: Jennifer Talley. Limba: Engleza. Pagini: 300. Servirea unei beri cu prieteneii dupa munca sau dupa activitati recreative este una din multiplele bucurii ale vietii. Berile "Session" a caror putere domoala invita la mai mult de "un rand" adera la standarde de calitate ridicate s..
    Fara TVA: 122,00 122,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "For the Love of HOPS - A Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops"
      Autor: Stan Hieronymus Limba: Engleza Pagini: 320 Aceasta carte explica natura hameiurilor, originile lor si cum berarii maximizeaza atributele lor pozitive in procesul fabricarii berii. Autorul Stan Hieronymus incepe cu bazele chimiei hameiurilor, apoi explica rolul important pe car..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "WATER - A Comprehensive Guide for Brewers"
      Autor: John Palmer, Colin Kaminski Limba: Engleza Pagini: 296 Apa este probabil cel mai critic si cel mai putin inteles dintre elementele de baza in fabricarea berii. Cartea, a treia din Seria Brewing Elements, tiparita sub egida Brewers Publications, dezvaluie secretele rolului ..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "WOOD & BEER - A Brewer's Guide"
      Autor: Peter Bouckaert – Dick Cantwell Limba: Engleza Pagini: 250 Utilizarea vaselor din lemn pentru depozitarea, transportul, fermentarea sau invechirea berii este adanc inradacinata in istorie. Berarii talentati de astazi inoveaza, experimenteaza si imbratiseaza cu entuziasm comple..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse"
      Autor: John Mallett Limba: Engleza Pagini: 297 Adesea berarii numesc maltul ca fiind Sufletul Berii. A patra carte din seria Brewing Elements, cartea "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse" patrunde in labirintul acestui ingredient cheie utilizat in mai toate tipurile de b..
    Fara TVA: 120,00 120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Guide to ALL-GRAIN Brewing" - Brew Your Own Magazine
      Limba: Engleza Pagini: 96 Este o colectie a celor mai bune informatii obtinute in 20 de ani de existenta a revistei Brew Your Own si comasate intr-o singura aparitie. Informatii de baza: toate informatiile de care aveti nevoie, despre echipamente, tehnici, ingrediente Informati..
    Fara TVA: 50,00 50,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "IPA Style Guide" - Brew Your Own Magazine
      Limba: Engleza Pagini: 72 Editie speciala dedicata iubitorilor stilului IPA. Contine tehnici, ponturi, sugestii si retete. Revista este impartita in 4 parti distincte: English IPA, American IPA, Imperial sau Double IPA si Specialty IPAs. Peste 100 de retete continute, clone a unor cu..
    Fara TVA: 50,00 50,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113