[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
www.fabrica-de-bere.ro • Vezi subiect - curiozitate

curiozitate

curiozitate

Mesajde kpac » Sâm Feb 04, 2017 7:21 pm

Salutari. Dupa ce se pune berea la maturat in sticle, cat timp se poate tine acolo ? gen un fel de termen de valabilitate
kpac
 
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Feb 04, 2017 7:04 pm
Locaţie: Piatra-Neamt

Re: curiozitate

Mesajde Laur » Mie Feb 08, 2017 9:19 am

Salutare,
Daca o tii la o temperatura joasa (maxim 10-12 C), o poti tine luni bune sau chiar ani :) fara sa se altereze in vreun fel. Adica nu are termen de valabilitate.
Gustul berii va evolua in timp (exact ca la vinuri) insa acest lucru se va intampal in sensul imbunatatirii lui.
Spor la berarit!
Laur
 
Mesaje: 618
Membru din: Mie Iun 03, 2009 7:38 pm

Re: curiozitate

Mesajde kpac » Joi Feb 16, 2017 9:35 pm

Ms de raspuns.. ca sa nu mai incep alt topic, la ce temperatura ar trebui tinut butoiul cu bere la prima faza a fermentarii? Este vorba de un kit Brewferm Pils
kpac
 
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Feb 04, 2017 7:04 pm
Locaţie: Piatra-Neamt

Re: curiozitate

Mesajde Laur » Lun Feb 27, 2017 3:30 pm

Prima etapa de fermentare in cazul tuturor kit-urilor din oferta noastra se recomanda a avea loc in intervalul 20-23C.
Laur
 
Mesaje: 618
Membru din: Mie Iun 03, 2009 7:38 pm


Înapoi la Fabricare bere din kit-uri de bere

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron