Re: Lipsa acid
Scris: Joi Apr 16, 2020 8:26 am
Da, acest tip de butoi este foarte popular in UK.
Poti incerca sa adaugi zahar (85 gr cat specifica in reteta). Dar trebuie sa tii butoiul la temperatura camerei cel putin 5 zile. Apoi il bagi la rece si vezi ce rezultat a iesit.
Capsulele de CO2, din ce stiu, sunt pentru scoaterea berii din butoi, nu pentru carbonatare. Carbonatarea se face cu ajutorul adaosului de zahar.
PS: kit-ul MUNTONS PREMIUM LAGER 1,5 kg a disparut din oferta deoarece nu mai este pe stoc. Va reveni pe stoc insa saptamana viitoare spre final.
Spor la berarit!
Poti incerca sa adaugi zahar (85 gr cat specifica in reteta). Dar trebuie sa tii butoiul la temperatura camerei cel putin 5 zile. Apoi il bagi la rece si vezi ce rezultat a iesit.
Capsulele de CO2, din ce stiu, sunt pentru scoaterea berii din butoi, nu pentru carbonatare. Carbonatarea se face cu ajutorul adaosului de zahar.
PS: kit-ul MUNTONS PREMIUM LAGER 1,5 kg a disparut din oferta deoarece nu mai este pe stoc. Va reveni pe stoc insa saptamana viitoare spre final.
Spor la berarit!