Buna ziua,
Aceasta este a doua reteta facuta de mine din malt, si cu siguranta o sa o repet
Este facuta prin metoda BIAB.
Cantitate: 20 litri
OG: 1.050
FG: 1.011
Timp de fierbere 90 min
Malt:
WEYERMANN PILSNER - 5.8 Kg
WEYERMANN CARAPILS - 0.6 Kg
Schema MASH:
Acid rest 35ºC - 5 min
Protein rest 52ºC - 15 min
SACCRIFICATION rest 67ºC - 60 min
Mash out 75ºC - 10 min
Hamei:
Saaz 50g - 60 min
Saaz 20g - 20 min
Saaz 20g - 10 min
Saaz 10g - 5 min
Irish moss -1 lingurita -15 min
Drojdia folosita a fost Danstar Nottingham.
Reteta a fost facuta la data de 18 Dec 2011.
Pe 14 Ian 2012 am îmbuteliat-o.
Acum 3 zile arata asa: