LALLEMAND WildBrew™ Philly Sour este o specie unica de Lachancea, selectata din natura de Universitatea de Stiinte din Philadelphia. Aceasta tulpina produce cantitati moderate de acid lactic impreuna cu alcool etilic printr-o fermentatie intr-o singura etapa. Aceasta drojdie este o alegere..
LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch - Lactobacillus Plantarum.
Ideala pentru producerea berilor de tip Berliner Weisse, Gose, Lambic, American Wild si Sour IPA.
Produce arome de citrice cu note fructate
Scade PH-ul rapid - de la 24 la 36 ore.
Temperatura fermentare: 30 – 40° C.
Dozare: 1..
Drojdie belgiana folosita pentru obtinerea berilor belgiene de tip SAISON.
Datorita esterilor si fenolilor produsi, aroma finala este fructata, condimentata.
Sedimentare: scazuta.
Densitate finala: scazuta.
Temperatura fermentare: 17 – 22° C.
Dozare: 5-10 gr pentru 10 litri.
Contin..
NEW ENGLAND
Este o tulpina de drojdie de tip ALE ce produce un profil fructat in berile de tip EAST COAST. O fermentatie tipica cu aceasta drojdie va produce esteri de fructe tropicale si piersici.
Sedimentare: medie.
Perioada de fermentare: 7 zile
Temperatura fermentare: 15 – 22° C...
Tulpina de drojdie ale englezeasca.
Are un profil curat, bine echilibrat din punct de vedere al aromei si confera o cantitate de alcool moderata.
Se recomanda a se folosi pentru berile de tipul Extra Special Bitter, Pale Ale, Bitter sau alte beri traditionale englezesti.
Sedimentare: ..
Drojdie de fermentatie inalta de cea mai buna calitate pentru fermentatii rapide si sigure.
Poate asigura o cantitate de alcool de pana la 9% ABV in fermentarea primara.
Aceasta drojdie neutra confera o cantitate scazuta de arome fructate, lasand loc aromelor naturale de malt si hamei sa..
Nutrient pentru drojdie.
Nutrientul Servomyces imbunatateste capacitatea drojdiei de a asimila substante nutritive esentiale, in special zinc, in structura sa celulara.
Dozare:
- fermentare - 1 gr de nutrient pentru 100 litri de must.
- propagare drojdie - 2 gr de nutrient pentru 100..