[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
www.fabrica-de-bere.ro • Vezi subiect - Muntons traditional bitter..ce cantitate de zahar?

Muntons traditional bitter..ce cantitate de zahar?

Muntons traditional bitter..ce cantitate de zahar?

Mesajde booghie » Dum Feb 17, 2013 11:05 am

Buna ziua dragi bautori de bere,acum ceva timp am achizitionat un kit de bere Muntons..traditional bitter,vreau sa ma apuc sa il pun la fermentat,insa nu stiu ce cantitate de zahar e nevoie pntru prima fermentatie,are cineva idee?
booghie
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Sep 03, 2010 8:13 am

Re: Muntons traditional bitter..ce cantitate de zahar?

Mesajde booghie » Dum Feb 17, 2013 1:53 pm

Am pus pana la urma 1k zahar.
booghie
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Sep 03, 2010 8:13 am

Re: Muntons traditional bitter..ce cantitate de zahar?

Mesajde Laur » Mar Feb 19, 2013 5:20 pm

In instructiunile sosite cu kit-ul (sper ca ai primit asa ceva) fie ele in romana sau engleza, se specifica ca se adauga 1 kg de zahar pentru prima fermentatie.
Asadar, ai procedat bine.
Laur
 
Mesaje: 618
Membru din: Mie Iun 03, 2009 7:38 pm

Re: Muntons traditional bitter..ce cantitate de zahar?

Mesajde DragosN » Vin Mar 01, 2013 9:06 pm

Eu as zice sa inlocuiti zaharul pentru prima fermentare cu extract de malt. O sa iasa o bere mult mai gustoasa.
DragosN
 
Mesaje: 27
Membru din: Mie Iun 06, 2012 4:32 pm


Înapoi la Fabricare bere din kit-uri de bere

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron