. Din cate am inteles eu produsul respectiv e filtratul din faza de limpezire a berii(un amestec lichid brun de drojdie si malt cu 28-35%proteina)? Mai am si alte intrebari dar nu vreu sa sar calul. Sper sa imi aprobati postarea.
. Din cate am inteles eu produsul respectiv e filtratul din faza de limpezire a berii(un amestec lichid brun de drojdie si malt cu 28-35%proteina)? Mai am si alte intrebari dar nu vreu sa sar calul. Sper sa imi aprobati postarea. . Din cate am inteles eu produsul respectiv e filtratul din faza de limpezire a berii(un amestec lichid brun de drojdie si malt cu 28-35%proteina)? Mai am si alte intrebari dar nu vreu sa sar calul. Sper sa imi aprobati postarea.
. Din cate am inteles eu produsul respectiv e filtratul din faza de limpezire a berii(un amestec lichid brun de drojdie si malt cu 28-35%proteina)? Mai am si alte intrebari dar nu vreu sa sar calul. Sper sa imi aprobati postarea.Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori