crs34 scrie:Vad ca activitatea e slaba pe-aici. O sa postez si eu cateva comentarii vis-a-vis de beri baute recent.
Boucanier Red Ale - alcool 7%; la sticla de 330ml; se poate procura de la Carrefour.
Am incercat. Exceptionala, intr-adevar!
crs34 scrie:Vad ca activitatea e slaba pe-aici. O sa postez si eu cateva comentarii vis-a-vis de beri baute recent.
Boucanier Red Ale - alcool 7%; la sticla de 330ml; se poate procura de la Carrefour.
1. Boucanier Red Ale - alcool 7%; la sticla de 330ml; se poate procura de la Carrefour.
 .. ca este foarte tareeee
  .. ca este foarte tareeee   , adica alcool sau ce ? habar nu am.
  , adica alcool sau ce ? habar nu am. 
   ca e turtit ca dracu.
  ca e turtit ca dracu. Exista aceste beri pe piata din romania? Stiu deja ca exista anumite varietati la Carrefour/Cora si de asemenea exista un importator la Ciolpani (www .berebelgiana.ro) care are o oferta satisfacatoare insa foarte multe dintre varietatile pe care obisnuiam sa le gasesc in magazinele de specialitati de bere din Olanda/Belgia nu se regasesc. Exista vre-un magazin specializat de bere belgiana (si altele...) in Romania? Nu am gasit, de exemplu:
 Exista aceste beri pe piata din romania? Stiu deja ca exista anumite varietati la Carrefour/Cora si de asemenea exista un importator la Ciolpani (www .berebelgiana.ro) care are o oferta satisfacatoare insa foarte multe dintre varietatile pe care obisnuiam sa le gasesc in magazinele de specialitati de bere din Olanda/Belgia nu se regasesc. Exista vre-un magazin specializat de bere belgiana (si altele...) in Romania? Nu am gasit, de exemplu:
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori