Sunt diferente de gust intre cea de acum 10 zile si cea de astazi.
Este o bere neagra, usor baubila, cu o cantitate de alcool de 4,5 %, amaruie, cu gust de hamei si zahar caramelizat. Dar cred ca ma repet deja.
Imi pare rau ca nu prea pot sa fac o comparatie cu Guiness (este vorba de cea adevarata, bauta la draft), eu am baut doar la doza (din comert) si gustul nu prea m-a incantat deloc (toata lumea spune ca un Guiness trebe baut la draft in Irlanda
 ). Va doresc tuturor sa ajungeti sa beti un Guiness autentic.
 ). Va doresc tuturor sa ajungeti sa beti un Guiness autentic.Pana atunic, ma multumesc cu gustul acestei IRISH STOUT. Si nu este rea deloc, ba chiar foarte buna
 . Numa ca se imputineaza sticloantzele de la zi la zi
 . Numa ca se imputineaza sticloantzele de la zi la zi   .
 .

 ) insa au remarcat continutul scazut de dioxid de carbon. Din cate am citit, berile englezesti au o cantitate mai mica de dioxid de carbon iar gulerul de spuma este de maxim 1 cm.
 ) insa au remarcat continutul scazut de dioxid de carbon. Din cate am citit, berile englezesti au o cantitate mai mica de dioxid de carbon iar gulerul de spuma este de maxim 1 cm.