AJUTOR NOVICE
Scris: Mar Mai 21, 2013 7:01 pm
Salutare,
Sunt incepator insa increzator.
Am deschis acest topic din speranta de a primii niste raspunsuri. Asa ca eu am sa posetez intrebarea si sper, ca cineva sa imi raspunda.
1. Ce da alcoolul din bere, care din ingrediente?
2. Daca se poate sa explice cineva ca pentru incepatori etapele din retete. Am cautat sa inteleg MASH, MASH OUT, SPARGING ... insa tot nu am inteles. As dori aceste informatii pentru metoda, BIAB care mi se pare cea mai simpla pentru incepatori si slab echipati.
Am sa revin.
Multumesc,
Sunt incepator insa increzator.
Am deschis acest topic din speranta de a primii niste raspunsuri. Asa ca eu am sa posetez intrebarea si sper, ca cineva sa imi raspunda.
1. Ce da alcoolul din bere, care din ingrediente?
2. Daca se poate sa explice cineva ca pentru incepatori etapele din retete. Am cautat sa inteleg MASH, MASH OUT, SPARGING ... insa tot nu am inteles. As dori aceste informatii pentru metoda, BIAB care mi se pare cea mai simpla pentru incepatori si slab echipati.
Am sa revin.
Multumesc,