BREWFERM Christmas - pentru cei ce prefera GUINNESS
Scris: Lun Dec 21, 2009 4:03 pm
Salut din nou,
Am promis sa fac referire la toate tipurile de bere fabricata de mine. Acum ceva vreme am fabricat bere CHRISTMAS de la BREWFERM. Este singura bere care nu are nevoie de adaos de zahar (fermentatiile se realizeaza cu zaharurile din mustul de bere). Din acest motiv, as zice ca se recomanda celor care au probleme cu surplusul de zahar din organism.
Sa revenim........berea are o perioada de maturare indelungata, in jur de 3 luni. Nu pare deloc imbietor sa astepti atata amar de vreme dar, pentru cei ce prefera berea Guinness, este o recomandare cu caldura. De ce spun asta? Pentru ca dupa o luna de maturare, am degustat o bere din respectiva sharja si am avut placerea sa beau o bere ce seamana izbitor cu Guinness: bruna, amara (chiar foarte amara - poate dupa maturare sa aiba alt gust), cu un guler mic de spuma, fara acid.
Am baut berea foarte repede si am uitat s afac o poza - promit sa fac poze la viitoarea sticla.
Am promis sa fac referire la toate tipurile de bere fabricata de mine. Acum ceva vreme am fabricat bere CHRISTMAS de la BREWFERM. Este singura bere care nu are nevoie de adaos de zahar (fermentatiile se realizeaza cu zaharurile din mustul de bere). Din acest motiv, as zice ca se recomanda celor care au probleme cu surplusul de zahar din organism.
Sa revenim........berea are o perioada de maturare indelungata, in jur de 3 luni. Nu pare deloc imbietor sa astepti atata amar de vreme dar, pentru cei ce prefera berea Guinness, este o recomandare cu caldura. De ce spun asta? Pentru ca dupa o luna de maturare, am degustat o bere din respectiva sharja si am avut placerea sa beau o bere ce seamana izbitor cu Guinness: bruna, amara (chiar foarte amara - poate dupa maturare sa aiba alt gust), cu un guler mic de spuma, fara acid.
Am baut berea foarte repede si am uitat s afac o poza - promit sa fac poze la viitoarea sticla.