in care la origine a fost imbutiliata bere, tine la presiune? sau sa nu risc si sa folosesc clasicele dopuri coroana?..si a doua intrebare..sunt comvins ca multi dintre voi ati incercat sa va faceti propriile etichete personalizate
in care la origine a fost imbutiliata bere, tine la presiune? sau sa nu risc si sa folosesc clasicele dopuri coroana?..si a doua intrebare..sunt comvins ca multi dintre voi ati incercat sa va faceti propriile etichete personalizate
dupa care am construit si scurgatorul de sticle 1.0 probabil varianta finala
totul cu sprijinul (aprobarea
, iar dupa imbuteliere eticheta bineinteles care deocamdata este doar o idee mai trebuie sa lucrez aici
; iar produsul final a fost frumos ambalat in cutii de carton si depozitat la temperatura ambianta in spatele unei perdele
. desigur ca inainte de imbuteliere totul a fost clatit cu apa si metabisulfit: sticle , pilnie, capace etc...
, iar mai jos va arat si citeva dintre modelele de etichete pe care le-am facut, mai trebuie sa gasesc o hirtie de calitate buna, lucioasa, gen hirtia fotografica insa mai subtire pe care sa-mi imprim etichetele, nu neaparat pentru sticlele pe care o sa le consum eu, insa multe o sa mearga la prieteni, asa ca iata ce am facut
la ultima eticheta palaria si mustata le-am adaugat in 2 minule cu paint
, o punga de zahar pe care am cumparat-o la sfatul vinzatorului atotstiutor
si o punguta de drojdie, dealtfel singurul aspect pe care a-si vrea sa il schimb la berea mea, gustul de drojdie...nu este foarte pronuntat , insa se simte...iar cu aceasta drojdie destul de scumpa ...4 euro pliculetul
vinzatorul m-a asigurat ca gustul drojdiei o sa fie aproape inexistent. Înapoi la Fabricare bere din kit-uri de bere
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori