, este un bidon de uz alimentar dupa cum se vede pe resturile de eticheta
, problema este ca pe bidon scrie 25kg insa se refera la continutul original, o emulsie mai densa decit apa...cind am pus apa litru cu litru ca sa ii scriu scala am descoperit ca intra 22, maxim 23 litri de apa
si functioneaza ireprosabil, iat-o in actiune
, are chiar si un capac pentru recuperarea lichidului
iata si imaginea de ansamblu
dupa cum se vede sunt doar 20 l, maximul care am considerat eu ca poate sa incapa in bidon si sa las loc pt fermentatie; insa sa nu credeti ca am facut doar 20 l, ca sa nu schimb proportiile am facut 22 l din care 2 fermenteaza separat, nu ma lasat inima sa arunc 2 l de bere asa ca
, si in acest caz se pare ca este totul ok, am cite o bula la fiecare 4-5 sec..(in bidonul mare este muult mai multa activitate...
in care la origine a fost imbutiliata bere, tine la presiune? sau sa nu risc si sa folosesc clasicele dopuri coroana?..si a doua intrebare..sunt comvins ca multi dintre voi ati incercat sa va faceti propriile etichete personalizate Înapoi la Fabricare bere din kit-uri de bere
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori