Lallemand

Vizualizare ca: Lista / Grid
Sortare dupa:
Produse pe pagina:
  • LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch 10 gr
      LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch - Lactobacillus Plantarum. Ideala pentru producerea berilor de tip Berliner Weisse, Gose, Lambic, American Wild si Sour IPA. Produce arome de citrice cu note fructate Scade PH-ul rapid - de la 24 la 36 ore. Temperatura fermentare: 30 – 40° C. Dozare: 1..
    74,00
    Fara TVA: 74,00
  • nutrient bere Servomyces LALLEMAND 10 gr
      Nutrient pentru drojdie. Nutrientul Servomyces imbunatateste capacitatea drojdiei de a asimila substante nutritive esentiale, in special zinc, in structura sa celulara. Dozare: - fermentare - 1 gr de nutrient pentru 100 litri de must. - propagare drojdie - 2 gr de nutrient pentru 100..
    25,00
    Fara TVA: 25,00
  • drojdie bere LALLEMAND NOTTINGHAM 11 gr
      Drojdie de fermentatie inalta de cea mai buna calitate pentru fermentatii rapide si sigure. Poate asigura o cantitate de alcool de pana la 9% ABV in fermentarea primara. Aceasta drojdie neutra confera o cantitate scazuta de arome fructate, lasand loc aromelor naturale de malt si hamei sa..
    21,40
    Fara TVA: 21,40
  • drojdie bere LALLEMAND BRY-97 11 gr
      BRY-97 AMERICAN WEST COAST Drojdie selectata din colectia Institutului SIEBEL din SUA. Este folosita de un numar insemnat de berarii comerciale pentru producerea multor tipuri de bere de tip ALE. Are o fermentatie rapida si viguroasa ce poate dura 4 zile. Sedimentare: ridicata. Densi..
    21,40
    Fara TVA: 21,40
  • drojdie bere LALLEMAND WINDSOR 11 gr
      Drojdie englezeasca autentica folosita pentru obtinerea unui caracter foarte fructat. Poate fi folosit si pentru stilurile PALE ALE sau PORTER, cu o cantitate de alcool de pana la 7% ABV. Produce un gust de drojdie usor si propaspat. Sedimentare: medie. Densitate finala: inalta. Tem..
    21,40
    Fara TVA: 21,40
  • drojdie bere LALLEMAND BELLE SAISON 11 gr
      Drojdie belgiana folosita pentru obtinerea berilor belgiene de tip SAISON. Datorita esterilor si fenolilor produsi, aroma finala este fructata, condimentata. Sedimentare: scazuta. Densitate finala: scazuta. Temperatura fermentare: 17 – 22° C. Dozare: 5-10 gr pentru 10 litri. Contin..
    21,40
    Fara TVA: 21,40