home
home
cum fabric bere
forum
acasa echipamente fabricare bere de casa
echipamente fabricare bere de casa
kit-uri bere
ingrediente
curățare
fabricare
măsurare
îmbuteliere
bucătărie
carti

Inregistreaza-te acum ca sa
primesti retete, idei si noutati
despre berea facuta in casa!



Malt de baza produs in Germania.
Culoare: 3 - 5 EBC
Folosit la beri de tipul: Pilsner, Lager, Ale.
Procent utilizare: pana la 100% din total malt.
Malt de baza produs in Germania.
Culoare: 5,5 - 7,5 EBC
Folosit la toate tipurile de beri, Ale, Stout, Porter.
Procent utilizare: pana la 100% din total malt.
Malt de baza produs in Germania.
Culoare: 7 - 9 EBC
Folosit la berile de tipul: Vienna, "Maerzenbier", "Mai-Bock", Amber Lager, Golden Ale, October. Confera berii corpolenta, o culoare aurie si un gust fin.
Procent utilizare: pana la 100% din total malt.
Malt de baza produs in Germania.
Culoare: 12 - 17 EBC
Folosit la berile de tipul: Dark Lager, Bock, October, Stout, "Schwarzbier", Brown Ale, Dark Ale, Amber. Confera berii corpolenta si aroma de Dark Beer.
Procent utilizare: pana la 100% din total malt.
Malt de baza produs in Belgia.
In procesul uscarii, maltul este usor incalzit pana la temperatura de 140°C,
oferindu-i o aroma bogata de malt.
Culoare: 50 EBC
Procent utilizare: pana la 20% din total malt.
ingrediente > malt > malt de baza
Branza de casa - ingrediente si echipamente pentru fabricat branza acasa