|
Malt de baza produs in Germania. Culoare: 3 - 5 EBC Folosit la beri de tipul: Pilsner, Lager, Ale. Procent utilizare: pana la 100% din total malt. |
Malt de baza produs in Germania. Culoare: 5,5 - 7,5 EBC Folosit la toate tipurile de beri, Ale, Stout, Porter. Procent utilizare: pana la 100% din total malt. |
Malt de baza produs in Germania. Culoare: 7 - 9 EBC Folosit la berile de tipul: Vienna, "Maerzenbier", "Mai-Bock", Amber Lager, Golden Ale, October. Confera berii corpolenta, o culoare aurie si un gust fin. Procent utilizare: pana la 100% din total malt. |
Malt de baza produs in Germania. Culoare: 12 - 17 EBC Folosit la berile de tipul: Dark Lager, Bock, October, Stout, "Schwarzbier", Brown Ale, Dark Ale, Amber. Confera berii corpolenta si aroma de Dark Beer. Procent utilizare: pana la 100% din total malt. |
Malt de baza produs in Belgia. In procesul uscarii, maltul este usor incalzit pana la temperatura de 140°C, oferindu-i o aroma bogata de malt. Culoare: 50 EBC Procent utilizare: pana la 20% din total malt. |
ingrediente > malt > malt de baza |