|
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 3 - 5 EBC Folosit la beri de tipul: Pilsner, Lager, Bock Beer, beri cu continut redus de alcool. Confera berii corpolenta, ajuta la formarea gulerului de spuma si il mentine. Procent utilizare: 5 - 10% din total malt, pana la 40%. |
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 20 - 30 EBC Folosit la beri de tipul: "Hefe-weizen", Pale Ale, Golden Ale, October, "Mai-Bock", Schankbier, beri non alcoolice si cu cantitate redusa de alcool. Procent utilizare: 10 - 15% din total malt, pana la 30 %. |
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 30 - 40 EBC Folosit la beri de tipul: specialitati Belgian Blonde, Belgian Brown, Belgian Amber, Tripel, Dubbel . Confera berii usoare arome de caramel si o culoare precum mierea. Procent utilizare: pana la 30% din total malt. |
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 40 - 50 EBC Folosit la berile de tipul: Red Ale, Red Lager, Scottish Ale, Amber Wheat, Bock Beer, Brown Ale, Alt Beer. Confera berii corpolenta, o aroma de malt si o culoare rosiatica. Procent utilizare: pana la 25% din total malt. |
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 60 - 80 EBC Folosit la berile de tipul: Bock Beer, Dunkel Ale, Brown Ale, Red Lager, Amber Ale, Amber Lager. Imbunatateste stabilitatea gustului, confera berii o culoare rosiatica si ajuta MASHING-ul. Procent utilizare: pana la 20% din total malt. |
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 80 - 100 EBC Folosit la berile de tipul: October, Bock Beer, Dark, Porter, Stout, "Schankbier", Red Ale, Brown Ale, Amber. Confera berii corpolenta, mareste aroma de malt si confera o culoare inchisa. Procent utilizare: 5 - 10% din total malt. |
Malt caramel produs in Germania. Culoare: 350 - 450 EBC Folosit la berile de tipul: Amber Ale, Dunkel Lager, Dark Ale, Stout, Porter, Bock Beer. Confera berii corpolenta, mareste aroma de malt si confera o culoare rosiatic inchisa. Procent utilizare: pana la 15% din total malt. |
Malt caramel produs in Belgia. Culoare: 350 EBC Este unul dintre cele mai inchis la culoare malt caramelizat. Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey, etc. Confera berii o aroma de malt, de caramel si o culoare rosiatic inchisa. Procent utilizare: intre 5 si 15% din total malt. |
ingrediente > malt > malt caramel |