home
home
cum fabric bere
forum
acasa echipamente fabricare bere de casa
echipamente fabricare bere de casa
kit-uri bere
ingrediente
curățare
fabricare
măsurare
îmbuteliere
bucătărie
carti

Inregistreaza-te acum ca sa
primesti retete, idei si noutati
despre berea facuta in casa!



Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 3 - 5 EBC
Folosit la beri de tipul: Pilsner, Lager, Bock Beer, beri cu continut redus de alcool.
Confera berii corpolenta, ajuta la formarea gulerului de spuma si il mentine.
Procent utilizare: 5 - 10% din total malt, pana la 40%.
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 20 - 30 EBC
Folosit la beri de tipul: "Hefe-weizen", Pale Ale, Golden Ale, October, "Mai-Bock", Schankbier, beri non alcoolice si cu cantitate redusa de alcool.
Procent utilizare: 10 - 15% din total malt, pana la 30 %.
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 30 - 40 EBC
Folosit la beri de tipul: specialitati Belgian Blonde, Belgian Brown, Belgian Amber, Tripel, Dubbel .
Confera berii usoare arome de caramel si o culoare precum mierea.
Procent utilizare: pana la 30% din total malt.
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 40 - 50 EBC
Folosit la berile de tipul: Red Ale, Red Lager, Scottish Ale, Amber Wheat, Bock Beer, Brown Ale, Alt Beer.
Confera berii corpolenta, o aroma de malt si o culoare rosiatica.
Procent utilizare: pana la 25% din total malt.
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 60 - 80 EBC
Folosit la berile de tipul: Bock Beer, Dunkel Ale, Brown Ale, Red Lager, Amber Ale, Amber Lager. Imbunatateste stabilitatea gustului, confera berii o culoare rosiatica si ajuta MASHING-ul.
Procent utilizare: pana la 20% din total malt.
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 80 - 100 EBC
Folosit la berile de tipul: October, Bock Beer, Dark, Porter, Stout, "Schankbier", Red Ale, Brown Ale, Amber.
Confera berii corpolenta, mareste aroma de malt si confera o culoare inchisa.
Procent utilizare: 5 - 10% din total malt.
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 350 - 450 EBC
Folosit la berile de tipul: Amber Ale, Dunkel Lager, Dark Ale, Stout, Porter, Bock Beer. Confera berii corpolenta, mareste aroma de malt si confera o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: pana la 15% din total malt.
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Este unul dintre cele mai inchis la culoare malt caramelizat. Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey, etc. Confera berii o aroma de malt, de caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: intre 5 si 15% din total malt.
ingrediente > malt > malt caramel
Branza de casa - ingrediente si echipamente pentru fabricat branza acasa