Prin special doresc sa ating maxim pe cat posibil urmatoarele aspecte in ordinea de mai jos:
CULOAREA CAT MAI INCHISA
CORPOLENTA
ASPRA
SEACA
ALCOOL 8-12%
SPUMOASA (in contact cu limba, precum o bere manastireasca belgiana, ex. Hopus)
 Hameiul este unul local, asa ca alfa si ce profil are nu  stiu, voi pune "la ochi" la fierbere si in functie de ce iese poate voi aborda  un "dry hoping". Hameiul a fost cules verde, si congelat rapid prin octombrie 2012.
 Hameiul este unul local, asa ca alfa si ce profil are nu  stiu, voi pune "la ochi" la fierbere si in functie de ce iese poate voi aborda  un "dry hoping". Hameiul a fost cules verde, si congelat rapid prin octombrie 2012. Drojdia ma gandesc ca trebuie sa fie "Abbey" , nu sunt sigur, nu am o "cultura generala" in privinta ei, nu le cunosc asa ca
 Drojdia ma gandesc ca trebuie sa fie "Abbey" , nu sunt sigur, nu am o "cultura generala" in privinta ei, nu le cunosc asa ca   HELP
  HELP   .
 . Trebuie luat in considerare ca o maturare de 2-3 luni sa fie macar suficienta (stiu ca trebuie 6-12 luni, dar se va bea pe 1 Mai)
Am gasit ceva interesant aici pentru fermentatia secundara, a incercat cineva? http://www.fabrica-de-bere.ro/drojdie_vin_champ7.html
 Malturi ma gandeam la:
 Malturi ma gandeam la:5% Chocolate http://www.fabrica-de-bere.ro/malt_brewferm_chocolate.html
10% CaraAmberhttp://www.fabrica-de-bere.ro/malt_weyermann_caraamber.html
10% CaraAromahttp://www.fabrica-de-bere.ro/malt_weyermann_caraaroma.html
75% Munichhttp://www.fabrica-de-bere.ro/malt_weyermann_munich.html
si un adaos de candel belgian brun sau glucoza
Astept cat mai multe critici

