Despre noi

 

Suntem distribuitorii oficiali pentru Romania ai produselor BREWFERM Belgia - cel mai important producator european de materii prime, echipamente si accesorii pentru fabricat acasa: bere, vin, lichior, branza

si al produselor WEYERMANN® Specialty Malting Company Germania - producator german al unei game foarte variate de malturi.

De asemenea, avem spre comercializare kit-uri de bere produse de MUNTONS Anglia, drojdii de bere si vin FERMENTIS Franta.

Am ales sa comercializam kit-uri de bere belgiana, deoarece Belgia detine suprematia in productia de bere, prin cele 1800 de sortimente de bere inregistrate si comercializate, cu o cantitate de alcool peste medie, iar dorinta noastra este dezvoltarea unui portofoliu de produse de calitate, fabricate de producatori europeni cu vechi traditii in acest domeniu.

Site-ul fabrica-de-bere.ro ofera berarilor amatori posibilitatea de a-si fabrica propria bere de casa, prin procedee de fermentare traditionale cu fermentare secundara in sticla, beneficiind de echipamentele si ingredientele de cea mai buna calitate pe care noi le furnizam.

Impreuna cu acestea, va daruim toata pasiunea si experienta noastra acumulata in cei peste 6 ani de activitate, pentru a va ajuta sa deveniti adevarati Maestri Berari.

Tehnologiile prezentate se refera la doua procedee de fabricare a berii: pe baza de kit-uri de bere, precum si din malt si hamei (ALL GRAIN).

Va invitam sa va alaturati pasionatilor maestri producatori de bere din Romania, oferindu-va singuri avantajele pe care o bere sanatoasa si savuroasa vi le poate aduce la dumneavoastra acasa.

Noroc!

Echipa fabrica-de-bere.ro

 

BRICO IDEEA SRL
Sediu social: Str. Copaceni, nr. 47, bl. W3, sc. 3, apt. 100, sector 3, Bucuresti
Capital Social: 250 Lei
CUI: 26240210 (RO)
Nr. R.C.: J40/3917/2010
IBAN: RO59 BTRL 0300 1202 S869 53XX - Banca Transilvania