-
Malt caramelizat produs in Germania.
Culoare: 2,5 - 6,5 EBC
Ajuta formarea si mentinerea spumei si adauga corpolenta berii.
Folosit la beri de tipul: Pilsner, Lager, Bockbier.
Procent utilizare: 5 - 10% din total malt pentru berile deschise la culoare; pana la 40% pentru berile Bockbie..
Fara TVA: 10,90
10,90
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 20 - 30 EBC
Folosit la beri de tipul: Hefeweizen, Pale, Märzen, Maibock, Doppelbock, Eisbock.
Procent utilizare: pana la 15 - 30% din total malt.
..
Fara TVA: 11,00
11,00
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 30 - 35 EBC
Este produs din orz de primavara. Confera berii o aroma intensa de malt, o culoare auriu-brun si un guler se spuma ferm si cremos.
Aroma: fructe uscate, nuci si caramel.
Folosit la berile de tipul: Belgian Wit, Belgian Amber, Dubbel..
Fara TVA: 11,20
11,20
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 40 - 60 EBC
Folosit la berile de tipul: Red Ale, Red Lager, Scottish Ale, Amber Wheat, Bockbier, Brown Ale, Altbier, Vienna.
Confera berii corpolenta, o aroma de malt si o culoare rosiatica.
Procent utilizare: pana la 25 % din total malt.
&n..
Fara TVA: 11,50
11,50
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 60 - 80 EBC
Folosit la berile de tipul: Irish Red, Amber Ale, Brown Ale, Mild Ale, Dunkel, Vienna, Oktoberfestbier, Märzen, Maibock.
Confera berii o culoare rosiatica si un gust fin de malt caramel.
Procent utilizare: pana la 20 % din total mal..
Fara TVA: 11,20
11,20
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 80 - 100 EBC
Folosit la berile de tipul: Oktoberfest, Bockbier, Dunkel, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale.
Confera berii corpolenta, o culoare rosiatica si adauga un plus de aroma de malt.
Procent utilizare: 5 - 20 % din total malt.
..
Fara TVA: 11,20
11,20
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 110 - 130 EBC
Folosit la berile de tipul: Oktoberfest, Bockbier, Dunkel, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale.
Confera berii corpolenta, o culoare rosiatica si adauga un plus de aroma de malt.
Procent utilizare: 5 - 20 % din total malt.
..
Fara TVA: 11,20
11,20
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 140 - 160 EBC
Folosit la berile de tipul: Oktoberfest, Bockbier, Dunkel, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale.
Confera berii corpolenta, o culoare rosiatica si adauga un plus de aroma de malt.
Procent utilizare: 5 - 20 % din total malt.
..
Fara TVA: 11,20
11,20
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 170 - 220 EBC
Folosit la berile de tipul: Bohemian Lager, Bohemian Bock, Bohemian Specialty, Porter, Stout, Bohemian Dark Lagers.
Confera berii un gust de malt caramel, paine si toffee.
Procent utilizare: pana la 15 % din total malt.
..
Fara TVA: 11,20
11,20
-
Malt caramel produs in Germania.
Culoare: 350 - 450 EBC
Folosit la berile de tipul: Irish Red, Amber, Brown ALe, Mild Ale, Dunkel, Red, Vienna, Oktoberfest, Märzen, Maibock.
Confera berii corpolenta, o culoare rosiatic inchisa si mareste aroma de malt.
Procent utilizare: pana la 20% di..
Fara TVA: 11,80
11,80
-
Malt de secara produs in Germania.
Culoare: 150 - 200 EBC.
Caramelizarea cu atentie confera berii o usoara aroma de biscuit, cu o delicata componente de secara, cu note de paine si o culoare inchisa.
Aroma tipic de secara, aroma intensa de paine, cafea, ciocolata neagra si fructe uscate..
Fara TVA: 12,40
12,40
-
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
Fara TVA: 15,90
15,90