Cultura branza LACTOFERM®
Aceasta cultura de branza Lactoferm® contine bacterii lactice speciale (Streptococcus cremoris, Streptococcus lactis, Streptococcus lactis subsp. Diacetylactis si Leuconostic cremoris).
Laptele acrit rezultat in urma adaugarii acestei culturi contine aproximativ 0,7 - 0..
Fara TVA: 32,00
32,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt.
Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios.
Iaurtul Bifidus contine b..
Fara TVA: 36,00
36,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113