-
Drojdie de bere uscata, special conceputa pentru fermentatia berilor belgiene de tip SAISON. Este caracterizata printr-o atenuare ridicata.
Confera berii o aroma fructata cu un carater condimentat (cuisoare). Produce beri "fresh" si usor de baut.
Sedimentare: scazuta
Densitate finala:..
Fara TVA: 11,60
11,60
17,00
-
Tulpina de drojdie ale germana, cu o grosime consistenta a spumei la fermentare.
Recomandata pentru fermentarea berilor ale cu o cantitate mica de esteri, cat si pentru beri belgiene de tip wheat.putini esteriProduce beri bine echilibrate, cu o cantitate scazuta de diacetil si in acelasi ..
Fara TVA: 9,80
9,80
15,00
-
Drojdie de bere uscata, de fermentatie inalta care produce esteri si confera arome de condimente si piper.
Bune proprietati de sedimentare.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Temperatura fermentare: 12 – 25° C (ideal 15 – 20° C).
Dozare: 11,5 gr pentru 20 -..
Fara TVA: 10,00
10,00
-
Drojdie de bere uscata, universala, de inalta fermentatie cu caracteristici de sedimentare foarte bune.
Asigura o fermentatie rapida si o densitate finala scazuta (1008-1012 SG = 2-3 °Plato).
Sedimentare: ridicata
Zaharuri reziduale: 18g/l (atenuare aparenta de 75%)
Temperatura ferme..
Fara TVA: 13,50
13,50
-
Binecunoscuta tulpina de drojdie din America, acum disponibila in varianta uscata.
Produce beri bine echilibrate, cu o cantitate scazuta de diacetil si in acelasi timp foarte limpezi.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: scazuta catre medie.
Temperatura fermentare: 15 – 24° C.
Doza..
Fara TVA: 14,10
14,10
-
Drojdie de bere uscata, special selectionata pentru berile de grau de tip WHEAT.
Produce arome subtile de esteri si fenoli, caracteristice berilor de grau de tip WHEAT.
Sedimentare: scazuta
Densitate finala: inalta
Temperatura fermentare: 15 – 24° C
Dozare: 11,5 gr pentru 20 - 30&nb..
Fara TVA: 17,10
17,10
-
Drojdie de bere uscata, de fermentatie joasa, Saccharomyces Carlsbergensis pentru beri de tip PILSNER si LAGER.
Sedimentare: inalta.
Densitate finala: medie.
Temperatura fermentare: ideal 12 – 15° C
Dozare: 11,5 gr pentru 10 - 15 litri de must (pentru fermentare intre 12 si 15° C)
P..
Fara TVA: 19,70
19,70
-
Drojdie de bere uscata, binecunoscuta tulpina de drojdie Weihenstephan, Germania, folosita la nivel mondial in industria berii pentru fabricarea berilor de tip PILSNER/LAGER.
Sedimentare: inalta
Densitate finala: medie
Temperatura fermentare: ideal 12 – 15° C
Dozare: 11,5 gr pentru 1..
Fara TVA: 22,60
22,60
-
Este ideala pentru fabricarea berilor germane de tip WHEAT.
Confera berii un caracter fenolic (note de cuisoare) bogat fructat cu note de banane.
Sedimentare: medie
Atenuare: 78 - 84%
Total esteri: ridicat
Temperatura fermentare: 18 – 26° C
Dozare: 5-8 gr pentru 10 litri
..
Fara TVA: 23,60
23,60
-
Combinatie de drojdii active si enzime, ideala pentru fabricarea berilor aromate si foarte DRY, in special pentru tipul BRUT IPA.
Este indicata a se folosi si la fabricarea berilor cu o cantitate mare de alcool de pana la 16% ABV.
Sedimentare: medie
Atenuare: 98 - 102 %
Total esteri:..
Fara TVA: 46,70
46,70
-
Combinatie de drojdii active si enzime, ideala pentru fabricarea berilor foarte DRY, foarte complexe, cu note fructate, note de lemn si note subtile Sour.
Este indicata a se folosi si la fermentarea mustului de bere cu o densitate foarte mare, putandu-se obtine cantitati de alcool de pana..
Fara TVA: 44,30
44,30
-
Combinatie de drojdii active si enzime, ideala pentru fabricarea berilor de tip LAGER foarte DRY, neutre cu cantitati reduse de zaharuri reziduale si o cantitate de carbohidrati cu 20% mai redusa.
Sedimentare: ridicata
Atenuare: 98 - 102 %
Total esteri: scazut - mediu
Toleranta ..
Fara TVA: 58,40
58,40