Enzime GlucoAmylase sub forma uscata pentru producerea de alcool. Transforma amidonul in zaharuri simple fermentabile. Se poate adauga la mashing sau la fermentare, impreuna cu drojdia, pentru zaharificare si fermentare in acelasi timp
Continut plic: 12 gr.
..
Fara TVA: 9,00
9,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie uscata pentru producerea de gin.
toleranta alcool: 18%
atenuare: mediu-inalta (70-100%)
sedimentare: scazuta
dozare: un plic pentru 25 litri
temperatura fermentare: 12 - 32°C
Continut plic: 20 gr.
..
Fara TVA: 14,00
14,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie uscata pentru producerea de rom.
toleranta alcool: 15%
atenuare: inalta (70-100%)
sedimentare: medie
dozare: un plic pentru 25 litri
temperatura fermentare: 20 - 34°C
Continut plic: 20 gr.
..
Fara TVA: 14,00
14,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie uscata pentru producerea de vodca.
toleranta alcool: 18%
atenuare: inalta (80-100%)
sedimentare: scazuta
dozare: un plic pentru 25 litri
temperatura fermentare: 20 - 32°C
Continut plic: 20 gr.
..
Fara TVA: 14,00
14,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie uscata pentru producerea de whisky.
toleranta alcool: 15%
atenuare: inalta (90-100%)
sedimentare: medie
dozare: un plic pentru 25 litri
temperatura fermentare: 20 - 35 C
Continut plic: 20 gr.
..
Fara TVA: 14,00
14,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113