Bucati de muschi irlandez.
Ajuta la coagularea proteinelor in procesul fierberii mustului de bere.
Dosare: 5 gr / 25 litri de bere.
Se adauga cu 15 minute inainte de finalizarea fierberii.
..
Fara TVA: 18,20
18,20
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Sulfat de Calciu
Sulfat de calciu dihidrat (gips) sub forma de pudra folosit pentru cresterea aciditatii (scaderea PH-ului) apei folosita la mashing.
Dozare estimativa: 12 gr pentru 25 litri apa. Pentru o dozare corecta, folositi formule de corectie chimica a apei.
..
Fara TVA: 14,00
14,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Sulfat de Magneziu
Sulfat de magneziu sub forma de pudra folosit pentru scaderea PH-ului mash-ului.
Adaugand 1 gr la 10 litri, creste cu 39 ppm sulful si cu 10 ppm magneziul si creste duritatea cu 41 ppm.
..
Fara TVA: 34,00
34,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Acid Fosforic 75% E338
Acidul fosforic se foloseste pentru marirea aciditatii mustului de bere. Este deasemenea o sursa suplimentara de fosfor necesara drojdiei.
Se mai poate folosi in procesul de spalare a drojdiei.
..
Fara TVA: 161,40
161,40
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113