-
O combinatie de drojdie si nutrienti pentru obtinerea de bauturi Hard Seltzer.
Gust si aroma neutra astfel incat se pot adauga arome ulterioare.
Atenuare: inalta (90 - 100%).
Sedimentare: inalta.
Temperatura fermentare: 20 – 25° C.
Dozare: 25 gr pentru 20 litri.
Click aici pentru..
Fara TVA: 16,00
16,00
-
O drojdie de fermentatie inalta, potrivita pentru beri corpolente. Confera berii arome intense fructate.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout.
Atenuare: medie (70 - 75%).
Sedimentare: inalta.
Densitate finala: scazuta ca..
Fara TVA: 18,80
18,80
-
Culoare galben pai, gust delicios, arome intense de vanilie si banane = este rezultatul berilor produse cu aceasta drojdie.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen.
Atenuare: medie (70 - 75%).
Sedimentare: scazuta.
Densitate finala: ..
Fara TVA: 14,70
14,70
-
Confera un mariaj complex intre condimente, esteri fructati, fenoli si alcool. Are o atenuare foarte buna si o toleranta crescuta la alcool astfel incat este ideala pentru anumite stiluri Belgiene de bere.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere Belgian Tripel si Trappist-e.
A..
Fara TVA: 17,90
17,90
-
O drojdie de fermentatie inalta, potrivita pentru o gama foarte variata de beri "hoppy". Aceasta tulpina produce arome fine fructate si esteri, alaturi de un caracter maltos ce il scot in evidenta.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere English sau American Pale Ale, Extra Speci..
Fara TVA: 16,00
16,00
-
Fenoli si condimente, este o tulpina folosita de multe berarii de abatie din Belgia. Atenuarea inalta si toleranta mare la alcool va permit sa o folositi pentru producerea unei game variante de beri belgiene.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere Belgian Strong Golden Ale, Belg..
Fara TVA: 18,60
18,60
-
O tulpina de drojdie de fermentatie inalta, destinata multor tipuri de beri ale cu cantitati de alcool diferite. Fermenteaza neutru, lasand neafectate aromele de malt si hamei din fiecare tip de bere.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere IPA, Porter, Russian Imperial Stout, et..
Fara TVA: 15,00
15,00
-
O combinatie de drojdie si enzime ce confera berii arome si esteri specifice berilor de tip New England IPA, Hazy IPA, Juicy IPA, American IPA, American Pale.
Enzimele sunt selectate astfel incat imbunatatesc aroma si gustul oferit de hameiul pus la Dry-hop.
Atenuare: medie (74 - 82%)...
Fara TVA: 12,85
12,85
21,00
-
O tulpina de drojdie pentru fermentatie joasa, destinata tuturor tipurilor de beri Lager. Produce cantitati mai mici de sulf fata de alte tulpini de drojdie lager dar in acelasi timp evidentiaza rotunjimea maltului si aromele de hamei.
Se foloseste pentru obtinerea stilurilor de bere Lage..
Fara TVA: 24,00
24,00