fabrica-de-branza.ro

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • Cultura branza LACTOFERM  pentru 1 litru de cultura
    Cultura branza LACTOFERM® Aceasta cultura de branza Lactoferm® contine bacterii lactice speciale (Streptococcus cremoris, Streptococcus lactis, Streptococcus lactis subsp. Diacetylactis si Leuconostic cremoris). Laptele acrit rezultat in urma adaugarii acestei culturi contine aproximativ 0,7 - 0..
    Fara TVA: 27,20 27,20
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Cultura iaurt LACTOFERM (thermophilic) pentru 1 litru iaurt
    Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt. Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios. Cantitate: 5 gr. ..
    Fara TVA: 33,00 33,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Cultura iaurt Bifidus LACTOFERM (thermophilic) pentru 1 litru iaurt
    Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt. Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios. Iaurtul Bifidus contine b..
    Fara TVA: 33,00 33,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Cultura kefir LACTOFERM (mesophilic) pentru 1 litru
    Kefirul este o bautura din lapte, traditional Caucaziana, racoritoare si usor acidulata. Cultura contine flora de kefir, produsa din binecunoscutele "flori" de kefir, in forma liofilizata. Deasemenea, contine "lactobacillus". Kefirul obtinut astfel este foarte gustos si mai putin amar decat cel pro..
    Fara TVA: 33,00 33,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Matrita branza Caciotta 250 gr P45330
    Matrita pentru prepararea branzeturilor moi. Model: Caciotta 250 gr. Forma nr: P45330. Diam superior x diam inferior x inaltime: 90 x 81 x 52 mm. ..
    Fara TVA: 10,00 10,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Matrita branza Caciotta 1 kg P45360
    Matrita pentru prepararea branzeturilor moi. Model: Caciotta 1 kg. Forma nr: P45360. Diam superior x diam inferior x inaltime: 145 x 128 x 73 mm. ..
    Fara TVA: 14,20 14,20
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Matrita branza French Pyramid 3343
    Matrita pentru prepararea branzeturilor moi. Model: Pyramid Forma nr: 3343. Diam superior x diam inferior x inaltime: 85 x 57 x 80 mm.   ..
    Fara TVA: 25,30 25,30
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Matrita branza French 3859 Roquefort large model
    Matrita pentru prepararea branzeturilor moi. Model: Roquefort Forma nr: 3859. Diam superior x diam inferior x inaltime: 210 x 210 x 90 mm. ..
    Fara TVA: 95,00 95,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Matrita branza Hard Cheese cu capac 550 gr
    Matrita cu capac de presare pentru prepararea branzeturilor tari (tip Gouda). Model: Hard Cheese. Diam x inaltime: 110 x 90 mm. ..
    Fara TVA: 115,00 115,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Panza bumbac pentru scurs branza, la metru
      Panza din bumbac, universala, folosita pentru scurgerea si presarea branzei, filtrare. Latime: 150 cm. Pretul este pe metru liniar.   ..
    Fara TVA: 63,00 63,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Panza bumbac pentru scurs branza 35 x 35 cm
    Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei. Dimensiune: 35 x 35 cm. ..
    Fara TVA: 17,00 17,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Panza bumbac pentru scurs branza 50 x 50 cm
    Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei. Dimensiune: 50 x 50 cm. ..
    Fara TVA: 28,00 28,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Panza bumbac pentru scurs branza 75 x 75 cm
    Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei. Dimensiune: 75 x 75 cm. ..
    Fara TVA: 42,00 42,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "L'art de Faire ses Fromages"
    Autor: Tim Smith Limba: Franceza Pagini: 176   Include fotografii sugestive, tehnologii descrise pas cu pas insotite de imagini, ponturi utile si 50 retete de branzeturi (Camembert, Ceddar, Cantal, Chevre, Cotswold, Gruyere, Halloumi, Neufchatel, Parmesan, Provolone, etc.)   ..
    Fara TVA: 100,00 100,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113