Politica de Confidentialitate

Site-ul www.fabrica-de-bere.ro, denumit în continuare fabrica-de-bere.ro, este administrat de către S.C. Brico Ideea S.R.L, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/3917/2010 și CUI: RO26240210, denumită în continuare S.C. Brico Ideea S.R.L.
Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos.
Vă recomandăm citirea cu atenţie a acesteia. S.C. Brico Ideea S.R.L îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară notificări prealabile.

Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe fabrica-de-bere.ro să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute. 
Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect urmatoarele date de facturare:
Persoane fizice- numele, adresa de livrare, adresa de mail și număr telefon
Persoane juridice- numele societății, Cod Unic de Înregistrare, Nr la Registrul Comerţului, adresa de livrare, adresa de mail şi numărul de telefon 
Aceste informaţii sunt necesare întocmirii documentelor de livrare, încasare, garanţie, etc. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi meniul "Contul meu".
Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Brico Ideea S.R.L nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.
Accesarea fabrica-de-bere.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de Brico Ideea S.R.L. Scopurile prelucrării acestor date sunt: comercializarea produselor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoţiile S.C. Brico Ideea S.R.L sau despre orice alte promoţii sau activitaţi desfaşurate de S.C. Brico Ideea S.R.L prin orice mijloace de comunicare (poşta, e-mail, telefon, SMS, etc.).
Datele Dumneavoastră personale vor putea fi transmise autoritaţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. S.C. Brico Ideea S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificarile ulterioare.
Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):
 

  1. dreptul de a cere S.C. Brico Ideea S.R.L să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
  2. dreptul de a cere S.C. Brico Ideea S.R.L să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere S.C. Brico Ideea S.R.L să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
  4. dreptul de a cere S.C. Brico Ideea S.R.L să înceteze expedierea de mesaje promotionale.
  5. dreptul Dumneavoastra de a notifica în scris S.C. Brico Ideea S.R.L că renunţaţi la cumparare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediţie conform legii române.Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client sau pentru care a fost făcută proba sau instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa vanzari [at] fabrica-de-bere.ro sau prin poştă, la adresa: Soseaua Berceni nr. 8, sector 4, Bucuresti. fabrica-de-bere.ro foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul fabrica-de-bere.ro, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului fabrica-de-bere.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat aceasta acţiune.