MUNTONS Hand Crafted

Kit-urile de bere MUNTONS HAND CRAFTED 3,6 kg
Pentru gama HAND CRAFTED, MUNTONS a folosit malt de cea mai buna calitate impreuna cu cel mai bun hamei. Controlul atent al intregului proces si cativa stropi din know-how-ul Muntons asigura faptul ca fiecare kit din gama HAND CRAFTED contine ingredientele necesare producerii unor beri remarcabile. Se incepe prin selectionarea cu atentie a celui mai bun orz englezesc. O mare atentie este acordata fabricarii mustului de bere deshidratat pentru a asigura ca se pastreaza intreaga savoare a maltului. Pe langa aceasta, se adauga un amestec unic de hamei de la cei mai renumiti cultivatori. Pentru a garanta intregul proces de fabricare a berii, gama HAND CRAFTED este insotita de drojdia Muntons Premium, o drojdie cu deosebite caracteristici ALE si o sedimentare solida foarte buna ce confera o limpezire excelenta berii.
Instructiunile de folosire si drojdia necesara sunt incluse in pachet.
Nu necesita adaos de zahar pentru prima fermentare.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • kit MUNTONS BELGIAN STYLE ALE 3,6 kg
      O bere puternica de tip Ale, dublu fermentata folosind o drojdie de tip "Saison" pentru a dezvolta cu adevarat notele intense. • pentru 21 litri de bere • ABV 7,5 % • nu necesita adaos de zaharuri pentru fermentatia primara; • contine must bere deshidratat, un plic drojdie (tulpina b..
    Fara TVA: 171,00 171,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 7 recenzii.