MUNTONS Hand Crafted

Kit-urile de bere MUNTONS HAND CRAFTED 3,6 kg
Pentru gama HAND CRAFTED, MUNTONS a folosit malt de cea mai buna calitate impreuna cu cel mai bun hamei. Controlul atent al intregului proces si cativa stropi din know-how-ul Muntons asigura faptul ca fiecare kit din gama HAND CRAFTED contine ingredientele necesare producerii unor beri remarcabile. Se incepe prin selectionarea cu atentie a celui mai bun orz englezesc. O mare atentie este acordata fabricarii mustului de bere deshidratat pentru a asigura ca se pastreaza intreaga savoare a maltului. Pe langa aceasta, se adauga un amestec unic de hamei de la cei mai renumiti cultivatori. Pentru a garanta intregul proces de fabricare a berii, gama HAND CRAFTED este insotita de drojdia Muntons Premium, o drojdie cu deosebite caracteristici ALE si o sedimentare solida foarte buna ce confera o limpezire excelenta berii.
Instructiunile de folosire si drojdia necesara sunt incluse in pachet.
Nu necesita adaos de zahar pentru prima fermentare.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • kit MUNTONS SMUGGLERS SPECIAL ALE 3,6 kg- ULTIMA BUCATA
      Aceasta bere cu gust de malt are un echilibru minunat realizat prin alegerea de hamei de aroma si de amareala impreuna cu cel mai bun malt Englezesc Premium Ale. • pentru 23 litri de bere • ABV 5 % • culoare 15 - 20 EBC • amareala 35 - 45 EBU   ..
    Fara TVA: 171,00 171,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113