Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 14 - 22 ºC
Atenuare: 73 - 77 %
Floculare: scazuta/medie
Toleranta alcool: aprox 11 % ABV
Profil drojdie: o tulpina originara din partea de Nord a Germaniei, recomandata pentru beri de tip Ale traditional germane, cu profil neutru
Recomandari: Alt, Kolsch
Echivalenta: WYEAST 1007 German Ale™
Continut: 40 ml (100 miliarde de celule)
Dozare: pentru 20 litri de must
Perioada de viabilitate: 18-07-2024 - data de pe capacul flaconului specifică așa-numita perioada de durabilitate minimă. Aceasta înseamnă că, în această perioadă, drojdia păstrată corect își păstrează viabilitatea dorită (adica numarul de celule specificat de producator) și toți parametrii. Aceasta nu înseamnă că drojdia nu poate fi utilizată după această dată. Ele sunt încă capabile să fermenteze, cu toate acestea, utilizatorul drojdiei trebuie să fie conștient de faptul că, pe măsură ce trece timpul, unele celule din flacon mor și numărul acestora scade. În practică, dacă aveți o fiolă de drojdie „după termenul limită”, trebuie să faceți un starter de drojdie pentru a asigura un început rapid și de succes al procesului de fermentare.
Foarte important: pentru a-și păstra caracteristicile, drojdiile trebuie depozitate in frigider la o temperatura de 2 - 6 ° C.