Despre noi

 

Suntem distribuitorii oficiali pentru Romania ai produselor:

- BROUWLAND/BREWFERM Belgia - cel mai important producator european de materii prime, echipamente si accesorii pentru fabricat acasa: bere, vin, lichior, branza

- WEYERMANN® Specialty Malting Company Germania - producator al unei game foarte variate de malturi

- FERMENTIS Lesaffre Franta - producator de drojdii de bere si cidru pentru homebrewing

De asemenea, avem spre comercializare kit-uri de bere produse de MUNTONS Anglia, echipamente BLICHMANN Engineering USA, hameiuri YCH si Baart-Haas si multe accesorii si ingrediente necesare fabricarii berii in regim casnic.

Am ales sa comercializam kit-uri de bere belgiana, deoarece Belgia detine suprematia in productia de bere, prin cele peste 1800 de sortimente de bere inregistrate si comercializate, cu o cantitate de alcool peste medie, iar dorinta noastra este dezvoltarea unui portofoliu de produse de calitate, fabricate de producatori europeni cu vechi traditii in acest domeniu.

Site-ul fabrica-de-bere.ro ofera berarilor amatori posibilitatea de a-si fabrica propria bere de casa, prin procedee de fermentare traditionale cu fermentare secundara in sticla, beneficiind de echipamentele si ingredientele de cea mai buna calitate pe care noi le furnizam.

Impreuna cu acestea, va daruim toata pasiunea si experienta noastra acumulata in cei peste 8 ani de activitate, pentru a va ajuta sa deveniti adevarati Maestri Berari.

Tehnologiile prezentate se refera la doua procedee de fabricare a berii: pe baza de kit-uri de bere, precum si din malt si hamei (ALL GRAIN).

Va invitam sa va alaturati pasionatilor maestri producatori de bere din Romania, oferindu-va singuri avantajele pe care o bere sanatoasa si savuroasa vi le poate aduce la dumneavoastra acasa.

Noroc!

Echipa fabrica-de-bere.ro

 

Produsele fabrica-de-bere.ro sunt comercializate de catre:

BRICO IDEEA SRL
Sediu social:
Str. Ghe. Petrascu nr. 16, bl. 10, sc. 7, apt. 124, sector 3, Bucuresti, ROMANIA
Capital Social: 1000 Lei
CUI: 26240210 (RO)
Nr. R.C.: J40/3917/2010
IBAN: RO38 INGB 0000 9999 0689 3144 - ING Bank Bucuresti

Depozit:
Sos. Berceni nr. 8, sector 4, Bucuresti, ROMANIA

Telefon:
0314 242 301
0723 642 136

Program lucru depozit:
Luni - Vineri = 10:00 - 18:00