-
Cheag lichid foarte concentrat 1:10.000.
De origine animala.
Trebuie depozitat refrigerat (frigider).
Dozare:
• pentru branza moale: 1 picatura/litru de lapte
• pentru branza alba si tare: 4-6 picaturi/litru de lapte
..
Fara TVA: 24,00
24,00
-
Cheag lichid foarte concentrat 1:10.000.
De origine animala.
Trebuie depozitat refrigerat (frigider).
Dozare:
• pentru branza moale: 1 picatura/litru de lapte
• pentru branza alba si tare: 4-6 picaturi/litru de lapte
..
Fara TVA: 85,00
85,00
-
Cultura branza LACTOFERM®
Aceasta cultura de branza Lactoferm® contine bacterii lactice speciale (Streptococcus cremoris, Streptococcus lactis, Streptococcus lactis subsp. Diacetylactis si Leuconostic cremoris).
Laptele acrit rezultat in urma adaugarii acestei culturi contine aproximativ 0,7 - 0..
Fara TVA: 25,00
25,00
-
Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt.
Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios.
Cantitate: 5 gr.
..
Fara TVA: 25,00
25,00
-
Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt.
Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios.
Iaurtul Bifidus contine b..
Fara TVA: 30,00
30,00
-
Kefirul este o bautura din lapte, traditional Caucaziana, racoritoare si usor acidulata.
Cultura contine flora de kefir, produsa din binecunoscutele "flori" de kefir, in forma liofilizata. Deasemenea, contine "lactobacillus". Kefirul obtinut astfel este foarte gustos si mai putin amar decat cel pro..
Fara TVA: 30,00
30,00
-
Matrita pentru prepararea branzeturilor moi.
Model: Caciotta 250 gr.
Forma nr: P45330.
Diam superior x diam inferior x inaltime: 90 x 81 x 52 mm.
..
Fara TVA: 7,50
7,50
-
Matrita pentru prepararea branzeturilor moi.
Model: Caciotta 1 kg.
Forma nr: P45360.
Diam superior x diam inferior x inaltime: 145 x 128 x 73 mm.
..
Fara TVA: 12,00
12,00
-
Matrita pentru prepararea branzeturilor moi.
Model: Ricotta 1,5 kg.
Forma nr: P61000.
Diam superior x diam inferior x inaltime: 180 x 90 x 110 mm.
..
Fara TVA: 9,00
9,00
-
Matrita pentru prepararea branzeturilor moi.
Model: Brique
Diam superior x diam inferior x inaltime: 159 x 149 x 70 mm.
..
Fara TVA: 23,00
23,00
-
Matrita pentru prepararea branzeturilor moi.
Model: Pyramid
Forma nr: 3343.
Diam superior x diam inferior x inaltime: 85 x 57 x 80 mm.
..
Fara TVA: 23,00
23,00
-
Matrita pentru prepararea branzeturilor moi.
Model: Roquefort
Forma nr: 3859.
Diam superior x diam inferior x inaltime: 210 x 210 x 90 mm.
..
Fara TVA: 95,00
95,00
-
Panza din bumbac, universala, folosita pentru scurgerea si presarea branzei, filtrare.
Latime: 150 cm.
Pretul este pe metru liniar.
..
Fara TVA: 60,00
60,00
-
Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei.
Dimensiune: 35 x 35 cm.
..
Fara TVA: 16,00
16,00
-
Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei.
Dimensiune: 50 x 50 cm.
..
Fara TVA: 26,50
26,50
-
Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei.
Dimensiune: 75 x 75 cm.
..
Fara TVA: 40,00
40,00
-
Panza din bumbac pentru scurgerea si presarea branzei.
Dimensiune: 105 x 105 cm.
..
Fara TVA: 79,60
79,60
-
..
Fara TVA: 48,00
48,00
-
Solutie de nitrat de sodiu special creata pentru fabricarea branzei.
Previne formarea gazului in branza.
Dozare: 40 ml/100 l de lapte.
..
Fara TVA: 57,00
57,00
-
Autor: Tim Smith
Limba: Franceza
Pagini: 176
Include fotografii sugestive, tehnologii descrise pas cu pas insotite de imagini, ponturi utile si 50 retete de branzeturi (Camembert, Ceddar, Cantal, Chevre, Cotswold, Gruyere, Halloumi, Neufchatel, Parmesan, Provolone, etc.)
..
Fara TVA: 100,00
100,00