Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului www.fabrica-de-bere.ro, ceea ce include vizitarea si cumpararea produselor afisate pe site, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. www.fabrica-de-bere.ro si toate informatiile continute de acest site sunt proprietatea S.C. BRICO IDEEA S.R.L.

fabrica-de-bere.ro face eforturi pentru ca informatiile prezentate pe acest site sa fie cat mai clare si precise. Uneori acestea pot contine inadvertente - in cazul specificatiilor sau daca pretul este modificat de catre furnizor fara preaviz sau pot exista erori de operare. Factura proforma are continut informativ, rareori pot exista discordante la transport, deoarece acesta este calculat in functie de greutatea produsului, iar la unele produse inca nu se cunoaste acest parametru.

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si au TVA inclus.

Fotografiile afisate pe site au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Noi, S.C. BRICO IDEEA S.R.L ne declinam raspunderea pentru erorile aparute din cauza software-ului sau a altor defectiuni tehnice.

Promotiile prezentate in site sunt valabile numai in limita stocului disponibil.

In cazul in care incercati accesarea datelor unui utilizator, de a modifica continutul site-ului fabrica-de-bere.ro sau de a afecta serverul pe care ruleaza aplicatia software a site-ului fabrica-de-bere.ro, va fi considerate tentative de frauda a sistemelor fabrica-de-bere.ro si va demara cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Orice litigiu intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stergerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

fabrica-de-bere.ro isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor termene si prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.fabrica-de-bere.ro fara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Pentru orice lamuriri va rugam sa ne contactati la vanzari [at] fabrica-de-bere.ro.

BRICO IDEEA SRL
RO 26240210
Sediu Social: Str. Copaceni nr. 47, bl. W3, apt. 100, sector 3, Bucuresti
Depozit/Showroom: Sos. Berceni nr. 8, sector 4, Bucuresti