-
"American Sour Beers" - Innovative Techniques for Mixed Fermentations.
Autor: Michael Tonsmeire.
Limba: Engleza.
Pagini: 398.
Unul dintre cele mai incitante si dinamice segmente ale scenei de bere de astazi o reprezinta berile Sour americane, unde atat homebrewer-ii cat si berariile ..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: Jeff Sparrow
Limba: Engleza
Pagini: 315
Aceasta carte exploreaza lumea berilor Lambic, Flamande rosii si brune, precum si beri comparabile cu cele Americane.
Atat iubitorii berii cat si berarii amatori gasesc in aceasta carte informatii detaliate despre metodele folosite in fa..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: Phil Markowski
Limba: Engleza
Pagini: 198
Aceasta carte ofera o multitudine de informatii despre berile "Saison" din zona Walloon si despre berile frantuzesti "Biere de garde".
Deasemenea, sunt analizate si specialitati precum "Grisette", Biere de Mars" si Biere de Noel".
Acu..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: Wofgang Kunze
Limba: Engleza
Pagini: 950
Coperta cartonata.
Mai mult de 40.000 de exemplare vandute in 7 limbi straine.
Cartea este de referinta pentru berarii profesionisti.
In cele 950 pagini sunt tratate in detaliu toate aspectele legate de fermentare, maturare, echipamen..
Fara TVA: 1.160,00
1.160,00
-
"How to Brew" - Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time
Autor: John Palmer
Limba: Engleza
Pagini: 608
Editie revizuita si actualizata, cartea "How to Brew" iti prezinta cum sa iti faci acasa o bere de calitate.
Este utila atat berarilor incepatori care au nevoie ..
Fara TVA: 161,80
161,80
-
Autor: Jennifer Talley.
Limba: Engleza.
Pagini: 300.
Servirea unei beri cu prieteneii dupa munca sau dupa activitati recreative este una din multiplele bucurii ale vietii. Berile "Session" a caror putere domoala invita la mai mult de "un rand" adera la standarde de calitate ridicate s..
Fara TVA: 122,00
122,00
-
Autor: Chris White (White Labs) si Jamil Zainasheff
Limba: Engleza
Pagini: 304
Aceasta carte este o resursa pentru producatorii de bere de toate nivelurile de experienta.
Autorii acopera subiectele legate de selectiile de drojdie, depozitarea si manipularea culturilor de drojdie, cum..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: Stan Hieronymus
Limba: Engleza
Pagini: 320
Aceasta carte explica natura hameiurilor, originile lor si cum berarii maximizeaza atributele lor pozitive in procesul fabricarii berii.
Autorul Stan Hieronymus incepe cu bazele chimiei hameiurilor, apoi explica rolul important pe car..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: John Palmer, Colin Kaminski
Limba: Engleza
Pagini: 296
Apa este probabil cel mai critic si cel mai putin inteles dintre elementele de baza in fabricarea berii.
Cartea, a treia din Seria Brewing Elements, tiparita sub egida Brewers Publications, dezvaluie secretele rolului ..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: Peter Bouckaert – Dick Cantwell
Limba: Engleza
Pagini: 250
Utilizarea vaselor din lemn pentru depozitarea, transportul, fermentarea sau invechirea berii este adanc inradacinata in istorie.
Berarii talentati de astazi inoveaza, experimenteaza si imbratiseaza cu entuziasm comple..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Autor: John Mallett
Limba: Engleza
Pagini: 297
Adesea berarii numesc maltul ca fiind Sufletul Berii.
A patra carte din seria Brewing Elements, cartea "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse" patrunde in labirintul acestui ingredient cheie utilizat in mai toate tipurile de b..
Fara TVA: 120,00
120,00
-
Limba: Engleza
Pagini: 96
Este o colectie a celor mai bune informatii obtinute in 20 de ani de existenta a revistei Brew Your Own si comasate intr-o singura aparitie.
Informatii de baza: toate informatiile de care aveti nevoie, despre echipamente, tehnici, ingrediente
Informati..
Fara TVA: 50,00
50,00
-
Limba: Engleza
Pagini: 72
Editie speciala dedicata iubitorilor stilului IPA. Contine tehnici, ponturi, sugestii si retete.
Revista este impartita in 4 parti distincte: English IPA, American IPA, Imperial sau Double IPA si Specialty IPAs.
Peste 100 de retete continute, clone a unor cu..
Fara TVA: 50,00
50,00