carţi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • "Brewing Beer for Beginners"
      Autor: Martin Hofhuis. Limba: Engleza. Pagini: 48. In acest ghid teoretic si practic intreg procesul de fabricare al berii ALL GRAIN este descris pas cu pas. Ideala pentru cei ce doresc sa treaca de la fabricarea berii din kit-uri de bere la fabricarea berii ALL GRAIN.   ..
    Fara TVA: 45,00 45,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "American Sour Beers"
      "American Sour Beers" - Innovative Techniques for Mixed Fermentations. Autor: Michael Tonsmeire. Limba: Engleza. Pagini: 398. Unul dintre cele mai incitante si dinamice segmente ale scenei de bere de astazi o reprezinta berile Sour americane, unde atat homebrewer-ii cat si berariile ..
    Fara TVA: 119,00 119,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Designing Great Beers"
      Autor: Ray Daniels. Limba: Engleza. Pagini: 390. Aceasta carte este absolut necesar sa faca parte din biblioteca unui berar amator avansat. Contine 2 parti care va arata cum va puteti crea propriile retete. Partea I contine informatii despre diversitatea ingredientelor ce pot fi fol..
    Fara TVA: 126,00 126,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "First Steps in Yeast Culture"
      Autor: Pierre Rajotte Limba: Engleza Pagini: 157 Un manual complet in care autorul a reusit sa acopere toate aspectele esentiale ale culturii drojdiei, de la crearea mediului pana la izolarea culturilor si producerea drojdiilor pentru fabricarea berilor. Nu s-a dorit analizarea proce..
    Fara TVA: 194,00 194,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Brew Like a Monk"
      Autor: Stan Hieronymus Limba: Engleza Pagini: 272 Descoperiti bogatia de arome a specialitatilor manastiresti. Este posibil sa iti fabrici propria bere Trappist-a, de abatie sau o bere tare Belgian Ale? Aceasta carte face totul perfect posibil si va explica cum aceste tipuri arhicun..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Farmhouse Ales"
      Autor: Phil Markowski Limba: Engleza Pagini: 198 Aceasta carte ofera o multitudine de informatii despre berile "Saison" din zona Walloon si despre berile frantuzesti "Biere de garde". Deasemenea, sunt analizate si specialitati precum "Grisette", Biere de Mars" si Biere de Noel". Acu..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Technology Brewing and Malting"
      Autor: Wofgang Kunze Limba: Engleza Pagini: 950 Coperta cartonata. Mai mult de 40.000 de exemplare vandute in 7 limbi straine. Cartea este de referinta pentru berarii profesionisti. In cele 950 pagini sunt tratate in detaliu toate aspectele legate de fermentare, maturare, echipamen..
    Fara TVA: 1.120,00 1.120,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 1 recenzii.
  • "How To Brew" - editia a 4-a
      "How to Brew" - Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time Autor: John Palmer Limba: Engleza Pagini: 608 Editie revizuita si actualizata, cartea "How to Brew" iti prezinta cum sa iti faci acasa o bere de calitate. Este utila atat berarilor incepatori care au nevoie ..
    Fara TVA: 127,00 127,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 2 recenzii.
  • "Guide to kegging" - Brew Your Own Magazine
      Limba: Engleza Pagini: 82 Inspiratie perfecta pentru cei care doresc sa se initieze in kegging sau pentru cei ce vor sa treaca la un nivel superior. - Alegerea si folosirea unui sistem de draught. - Intretinerea si repararea unui sistem de draught. - Proiecte pentru constructia sist..
    Fara TVA: 51,00 51,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "Session Beers: Brewing for flavor and balance"
      Autor: Jennifer Talley. Limba: Engleza. Pagini: 300. Servirea unei beri cu prieteneii dupa munca sau dupa activitati recreative este una din multiplele bucurii ale vietii. Berile "Session" a caror putere domoala invita la mai mult de "un rand" adera la standarde de calitate ridicate s..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "YEAST - A Practical Guide to Beer Fermentation"
      Autor: Chris White (White Labs) si Jamil Zainasheff Limba: Engleza Pagini: 304 Aceasta carte este o resursa pentru producatorii de bere de toate nivelurile de experienta. Autorii acopera subiectele legate de selectiile de drojdie, depozitarea si manipularea culturilor de drojdie, cum..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "For the Love of HOPS - A Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops"
      Autor: Stan Hieronymus Limba: Engleza Pagini: 320 Aceasta carte explica natura hameiurilor, originile lor si cum berarii maximizeaza atributele lor pozitive in procesul fabricarii berii. Autorul Stan Hieronymus incepe cu bazele chimiei hameiurilor, apoi explica rolul important pe car..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "WATER - A Comprehensive Guide for Brewers"
      Autor: John Palmer, Colin Kaminski Limba: Engleza Pagini: 296 Apa este probabil cel mai critic si cel mai putin inteles dintre elementele de baza in fabricarea berii. Cartea, a treia din Seria Brewing Elements, tiparita sub egida Brewers Publications, dezvaluie secretele rolului ..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse"
      Autor: John Mallett Limba: Engleza Pagini: 297 Adesea berarii numesc maltul ca fiind Sufletul Berii. A patra carte din seria Brewing Elements, cartea "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse" patrunde in labirintul acestui ingredient cheie utilizat in mai toate tipurile de b..
    Fara TVA: 99,00 99,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113