-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 22 ºC
Atenuare: 73 - 80 %
Floculare: foarte scazuta
Toleranta alcool: aprox 9 % ABV
Profil drojdie: o tulpina tipic englezeasca pentru beri de tip Bitter, un profil bogat in arome/gust, ce produce un nivel crescut de esteri
..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 22 ºC
Atenuare: 74 - 80 %
Floculare: inalta
Toleranta alcool: aprox 10 % ABV
Profil drojdie: o tulpina calsic scotiana, profil neutru, ce produce un nivel scazut de esteri
Recomandari:Old Ale, Strong Scotch Ale, Scottish Li..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 16 - 22 ºC
Atenuare: 71 - 75 %
Floculare: foarte inalta
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina versatila irlandeza pentru beri Dark si Strong Ale
Recomandari:Dry Stout, Irish Red Ale, Foreign Extra Stout, Swe..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 25 ºC
Atenuare: 77 - 82 %
Floculare: scazuta/medie
Toleranta alcool: aprox 11 % ABV
Profil drojdie: o tulpina de origine franceza, foarte aromata, perfecta pentru stilul de bere Saison
Recomandari: Saison, Dubbel, Tripel
..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 24 ºC
Atenuare: 72 - 76 %
Floculare: scazuta
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina clasica, fantastica, pentru beri de tipul Belgian Witbier sau White IPA; fructata, nivel echilibrat de esteri cu fenoli "s..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 19 - 24 ºC
Atenuare: 74 - 78 %
Floculare: scazuta/medie
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina recomandata a se folosi pentru fabricarea berilor de abatie, arome specifice berilor ALe belgiene
Recomandari: Bl..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 24 ºC
Atenuare: 74 - 78 %
Floculare: foarte inalta
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina belgiana cu un caracter puternic fructat-condimentat
Recomandari: Blond, Dubbel, Tripel, Belgian Dark Strong Ale
..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 19 - 25 ºC
Atenuare: 74 - 78 %
Floculare: medie
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina belgiana clasica pentru beri de abatie; un echilibru perfect intre esteri fructati si fenoli condimentati
Recomandari: Bl..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 24 ºC
Atenuare: 75 - 80 %
Floculare: medie/inalta
Toleranta alcool: aprox 15 % ABV
Profil drojdie: o tulpina belgiana interesanta ce ofera un nivel scazut de esteri fructati; recomandata pentru berile belgiene inchise la culoa..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: joasa
Temperatura fermentare: 8 - 12 ºC
Atenuare: 73 - 77 %
Floculare: inalta
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina tipic Bohemian Style, de fermentatie joasa
Recomandari: Bohemian Pils, Vienna Lager
Echivalenta: WYEAST 2124 Bohemian L..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: joasa
Temperatura fermentare: 8 - 14 ºC
Atenuare: 73 - 80 %
Floculare: inalta
Toleranta alcool: aprox 11 % ABV
Profil drojdie: o tulpina tipic Munich Style, ideala pentru berile Dark Lager
Recomandari: Munich dunkel, Schwarzbier, Marzen, German Pils
Echiva..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 22 ºC
Atenuare: 75 - 81 %
Floculare: scazuta
Toleranta alcool: aprox 10 % ABV
Profil drojdie: o tulpina tipic germana pentru beri de grau cu un puternic caracter fructat, cantitate mare de cuisoare si banane
Recomandari: He..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 14 - 22 ºC
Atenuare: 73 - 77 %
Floculare: scazuta/medie
Toleranta alcool: aprox 11 % ABV
Profil drojdie: o tulpina originara din partea de Nord a Germaniei, recomandata pentru beri de tip Ale traditional germane, cu profil neutru
..
Fara TVA: 21,00
21,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 22 ºC
Atenuare: 63 - 76 %
Floculare: scazuta
Toleranta alcool: aprox 9 % ABV
Profil drojdie: o tulpina unica poloneza folosita in orasul Grodzisk Wielkopolski la fabricarea berii de tip Grodziskie, o bere traditionala poloneza..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 16 - 22 ºC
Atenuare: 73 - 77 %
Floculare: scazuta/medie
Toleranta alcool: aprox 10 % ABV
Profil drojdie: o tulpina curata, americana, folosita la toate tipurile de beri ALE americane
Recomandari:APA, AIPA, American Stout, Americ..
Fara TVA: 33,00
33,00
-
Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 20 - 40 ºC
Atenuare: 68 - 80 %
Floculare: medie/inalta
Toleranta alcool: 10 % ABV
Profil drojdie: o tulpina de drojdie traditionala norvegiana, originara din zona Voss
Recomandari:Beri Ale traditionale norvegiene
Echivalenta:..
Fara TVA: 33,00
33,00