-
ABBAYE
Drojdie de fermentatie inalta, originara din Belgia, folosita pentru stilurile de beri belgiene cu o cantitate mare de alcool: Dubbel, Tripel si Quad.
Produce arome complexe ce includ piper, banane, cuisoare, alcool si fructe (dulci).
Sedimentare: scazuta.
Densitate finala: me..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
Drojdia LALLEMAND Diamond Lager este o drojdie originare din Germania si este folosita de catre toate berariile din lume pentru fabricarea berilor de tip Lager.
Recomandata pentru folosirea la fabricarea berilor de tipul Munich Helles, Dortmunder Export, German Pilsner, Bohemian Pilsner, ..
Fara TVA: 18,35
18,35
22,20
-
LalBrew™ Farmhouse este o drojdie hibrida non-diastatica (ceea ce înseamnă că poate descompune carbohidrații cu lanț mai lung) care a fost selectata pentru a face beri în stil Saison și Farmhouse Ale (Saisons Dry, dar fără mirosul sulfuros înțepător).
Sedimentare: scazuta.
Atenuare: in..
Fara TVA: 30,40
30,40
-
LalBrew® Voss Kveik este o tulpina de drojdie obtinuta in Norvegia de catre Sigmund Gjernes.
Suporta un interval mare de temperatura de fermentare 25-40°C, cu rezultate optime in intervalul 35-40°C. Fermentarea este foarte rapida (2-3) zile. Profilul obtinut este neutru cu mici note de po..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew® MUNICH CLASSIC
Drojdie de grau Munich Classic este folosita de multe berarii comerciale. Aceasta drojdie produce o bere Bavarian Hefe-Weizen full-body si aromata.
Sedimentarea scazuta face ca berile obtinute sa fie cu o claritate scazuta, specifica.
Sedimentare: scazuta.
Den..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
Drojdie de fermentatie joasa - adevarata tulpina Saccharomyces pastorianus de cea mai buna calitate pentru beru de tip Lager foarte clare.
Fermentare rapida, atenuare si sedimentare inalta. Fermentatia se produce in circa 6 zile.
Gustul si aroma sunt curate, cu o cantitate scazuta de est..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew® Premium VERDANT IPA
Este o tulpina de drojdie selectata in colaborara cu Verdant Brewing Co. (UK) pentru abilitatile ei de producere a diferitelor tipuri de bere IPA. Cu o atenuare medie-inalta LalBrew® Verdant IPA confera un profil de malt echilibrat cu o corpolenta mai mare dec..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LALLEMAND WildBrew™ Philly Sour este o specie unica de Lachancea, selectata din natura de Universitatea de Stiinte din Philadelphia. Aceasta tulpina produce cantitati moderate de acid lactic impreuna cu alcool etilic printr-o fermentatie intr-o singura etapa. Aceasta drojdie este o alegere..
Fara TVA: 24,00
24,00
-
LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch - Lactobacillus Plantarum.
Ideala pentru producerea berilor de tip Berliner Weisse, Gose, Lambic, American Wild si Sour IPA.
Produce arome de citrice cu note fructate
Scade PH-ul rapid - de la 24 la 36 ore.
Temperatura fermentare: 30 – 40° C.
Dozare: 1..
Fara TVA: 84,74
84,74
-
Nutrient pentru drojdie.
Nutrientul Servomyces imbunatateste capacitatea drojdiei de a asimila substante nutritive esentiale, in special zinc, in structura sa celulara.
Dozare:
- fermentare - 1 gr de nutrient pentru 100 litri de must.
- propagare drojdie - 2 gr de nutrient pentru 100..
Fara TVA: 37,70
37,70