aditivi / clarificare

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • Irish Moss 100 gr
      Bucati de muschi irlandez. Ajuta la coagularea proteinelor in procesul fierberii mustului de bere. Dosare: 5 gr / 25 litri de bere. Se adauga cu 15 minute inainte de finalizarea fierberii.   ..
    Fara TVA: 16,00 16,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Irish Moss 1 kg
      Bucati de muschi irlandez. Ajuta la coagularea proteinelor in procesul fierberii mustului de bere. Dosare: 5 gr / 25 litri de bere. Se adauga cu 15 minute inainte de finalizarea fierberii.   ..
    Fara TVA: 107,00 107,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Sulfat de Calciu 1 kg
      Sulfat de Calciu Sulfat de calciu sub forma de pudra folosit pentru cresterea aciditatii (scaderea PH-ului) apei folosita la mashing. Dozare: 12 gr pentru 25 litri apa   ..
    Fara TVA: 7,50 7,50
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 1 recenzii.