aditivi / clarificare

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • Irish Moss 100 gr
      Bucati de muschi irlandez. Ajuta la coagularea proteinelor in procesul fierberii mustului de bere. Dosare: 5 gr / 25 litri de bere. Se adauga cu 15 minute inainte de finalizarea fierberii.   ..
    Fara TVA: 18,20 18,20
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Irish Moss 1 kg
      Bucati de muschi irlandez. Ajuta la coagularea proteinelor in procesul fierberii mustului de bere. Dosare: 5 gr / 25 litri de bere. Se adauga cu 15 minute inainte de finalizarea fierberii.   ..
    Fara TVA: 144,70 144,70
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Bicarbonat de Sodiu 1 kg
      Bicarbonat de Sodiu E500 Bicarbonat de sodiu sub forma de pudra.   ..
    Fara TVA: 14,00 14,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Sulfat de Calciu 1 kg
      Sulfat de Calciu Sulfat de calciu dihidrat (gips) sub forma de pudra folosit pentru cresterea aciditatii (scaderea PH-ului) apei folosita la mashing. Dozare estimativa: 12 gr pentru 25 litri apa. Pentru o dozare corecta, folositi formule de corectie chimica a apei.   ..
    Fara TVA: 14,00 14,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 4 recenzii.
  • Sulfat de Magneziu 1 kg
      Sulfat de Magneziu Sulfat de magneziu sub forma de pudra folosit pentru scaderea PH-ului mash-ului. Adaugand 1 gr la 10 litri, creste cu 39 ppm sulful si cu 10 ppm magneziul si creste duritatea cu 41 ppm.   ..
    Fara TVA: 60,00 60,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Acid lactic 80%  VINOFERM 1 litru
      Acid Lactic 80% E270 Acid lactic 80% sub forma lichida folosit pentru cresterea aciditatii vinurilor si a berilor. Dozare: 12 ml (15 gr) la 10 litri, creste aciditatea cu 1 gr/litru   Aciditatea mustului/vinului este exprimata in grame Acid Tartric / litru. In cartile de spec..
    Fara TVA: 74,00 74,00
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
  • Clorura de Calciu 33%  LACTOFERM 1 litru
      Clorura de Calciu 33% E509 Este un produs alimentar folosit de berariile comerciale. Dozare: maxim 200 mg/l.   ..
    Fara TVA: 63,60 63,60
    Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
    Bazat pe 1 recenzii.