Brewers Association

Vizualizare ca: Lista / Grid
Sortare dupa:
Produse pe pagina:
  • "American Sour Beers"
      "American Sour Beers" - Innovative Techniques for Mixed Fermentations. Autor: Michael Tonsmeire. Limba: Engleza. Pagini: 398. Unul dintre cele mai incitante si dinamice segmente ale scenei de bere de astazi o reprezinta berile Sour americane, unde atat homebrewer-ii cat si berariile ..
    119,00
    Fara TVA: 119,00
  • "Brew Like a Monk"
      Autor: Stan Hieronymus Limba: Engleza Pagini: 272 Descoperiti bogatia de arome a specialitatilor manastiresti. Este posibil sa iti fabrici propria bere Trappist-a, de abatie sau o bere tare Belgian Ale? Aceasta carte face totul perfect posibil si va explica cum aceste tipuri arhicun..
    99,00
    Fara TVA: 99,00
  • "Farmhouse Ales"
      Autor: Phil Markowski Limba: Engleza Pagini: 198 Aceasta carte ofera o multitudine de informatii despre berile "Saison" din zona Walloon si despre berile frantuzesti "Biere de garde". Deasemenea, sunt analizate si specialitati precum "Grisette", Biere de Mars" si Biere de Noel". Acu..
    99,00
    Fara TVA: 99,00
  • "How To Brew" - editia a 4-a
      "How to Brew" - Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time Autor: John Palmer Limba: Engleza Pagini: 608 Editie revizuita si actualizata, cartea "How to Brew" iti prezinta cum sa iti faci acasa o bere de calitate. Este utila atat berarilor incepatori care au nevoie ..
    127,00
    Fara TVA: 127,00
    Bazat pe 2 opinii.
  • "Session Beers: Brewing for flavor and balance"
      Autor: Jennifer Talley. Limba: Engleza. Pagini: 300. Servirea unei beri cu prieteneii dupa munca sau dupa activitati recreative este una din multiplele bucurii ale vietii. Berile "Session" a caror putere domoala invita la mai mult de "un rand" adera la standarde de calitate ridicate s..
    99,00
    Fara TVA: 99,00
  • "For the Love of HOPS - A Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops"
      Autor: Stan Hieronymus Limba: Engleza Pagini: 320 Aceasta carte explica natura hameiurilor, originile lor si cum berarii maximizeaza atributele lor pozitive in procesul fabricarii berii. Autorul Stan Hieronymus incepe cu bazele chimiei hameiurilor, apoi explica rolul important pe car..
    99,00
    Fara TVA: 99,00
  • "WATER - A Comprehensive Guide for Brewers"
      Autor: John Palmer, Colin Kaminski Limba: Engleza Pagini: 296 Apa este probabil cel mai critic si cel mai putin inteles dintre elementele de baza in fabricarea berii. Cartea, a treia din Seria Brewing Elements, tiparita sub egida Brewers Publications, dezvaluie secretele rolului ..
    99,00
    Fara TVA: 99,00
  • "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse"
      Autor: John Mallett Limba: Engleza Pagini: 297 Adesea berarii numesc maltul ca fiind Sufletul Berii. A patra carte din seria Brewing Elements, cartea "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse" patrunde in labirintul acestui ingredient cheie utilizat in mai toate tipurile de b..
    99,00
    Fara TVA: 99,00