"American Sour Beers" - Innovative Techniques for Mixed Fermentations.
Autor: Michael Tonsmeire.
Limba: Engleza.
Pagini: 398.
Unul dintre cele mai incitante si dinamice segmente ale scenei de bere de astazi o reprezinta berile Sour americane, unde atat homebrewer-ii cat si berariile ..
Autor: Stan Hieronymus
Limba: Engleza
Pagini: 320
Aceasta carte explica natura hameiurilor, originile lor si cum berarii maximizeaza atributele lor pozitive in procesul fabricarii berii.
Autorul Stan Hieronymus incepe cu bazele chimiei hameiurilor, apoi explica rolul important pe car..
Autor: John Palmer, Colin Kaminski
Limba: Engleza
Pagini: 296
Apa este probabil cel mai critic si cel mai putin inteles dintre elementele de baza in fabricarea berii.
Cartea, a treia din Seria Brewing Elements, tiparita sub egida Brewers Publications, dezvaluie secretele rolului ..
Autor: Peter Bouckaert – Dick Cantwell
Limba: Engleza
Pagini: 250
Utilizarea vaselor din lemn pentru depozitarea, transportul, fermentarea sau invechirea berii este adanc inradacinata in istorie.
Berarii talentati de astazi inoveaza, experimenteaza si imbratiseaza cu entuziasm comple..