Weyermann® Malzfabrik Mich. GmbH

Vizualizare ca: Lista / Grid
Sortare dupa:
Produse pe pagina:
 • malt de alac Weyermann® SPELT 1 kg
    Malt special produs in Germania. Culoare: 3 - 7 EBC. Malt de alac (specie de grau mai rezistenta care se cultiva in regiunile muntoase). Confera berii o prospetime si o aroma ierboasa. Imbunatateste savoarea. Folosit la berile de tipul SAISON. Procent utilizare: pana la 30% din total ..
  15,76
  Fara TVA: 15,76
 • malt de grau Weyermann® Carawheat® 1 kg
    Malt de grau caramelizat produs in Germania. Culoare: 110 - 140 EBC. Folosit la berile de tipul: Witbier, Red Ale, Hefe-weizen, Dunkel-weizen. Confera berii o spuma cremoasa, corpolenta, culoare si arome fenolice de grau berilor cu fermentatie inalta. Aroma: usoare arome de caramel, mig..
  12,20
  Fara TVA: 12,20
 • malt de grau Weyermann® Chocolate Wheat 1 kg
    Malt de grau prajit, produs in Germania. Culoare: 900 - 1200 EBC. Folosit la berile de tipul: Dunkelweizen, Altbier, Wheatbeer. Confera berii o culoare inchisa  si un complex de arome berilor cu fermentatie inalta. Arome: ciocolata neagra, note de cafea, paine. Procent u..
  12,20
  Fara TVA: 12,20
 • malt de grau Weyermann® Diastatic Wheat 1 kg
    Malt de grau produs in Germania. Culoare: 3 - 5 EBC. Extract sec: minim 81 %. Putere diastatica: minim 250 WK. Este produs din grau de inalta calitate. Putere enzimatica foarte ridicata (amilaza). Accelereaza si imbunatateste procesul de zaharificare la mashing pentru extragerea unei c..
  11,20
  Fara TVA: 11,20
 • malt de grau Weyermann® Oak Smoked Wheat 1 kg
    Malt de grau afumat produs in Germania. Este afumat cu lemn de stejar. Culoare: 4 - 6 EBC. Folosit la berile de tipul: Grodziskie (Grätzer Beer), Smoked Ales, Smoked Wheat Ales, Porter, Wheat Beer, "Hefe-Weizen", Red Ale, Dunkel-weizen. Aroma delicata, domoala si echilibrata de stejar ..
  12,80
  Fara TVA: 12,80
 • malt de grau Weyermann® Oak Smoked Wheat 5 kg
    Malt de grau afumat produs in Germania. Este afumat cu lemn de stejar. Culoare: 4 - 6 EBC. Folosit la berile de tipul: Grodziskie (Grätzer Beer), Smoked Ales, Smoked Wheat Ales, Porter, Wheat Beer, "Hefe-Weizen", Red Ale, Dunkel-weizen. Aroma delicata, domoala si echilibrata de stejar ..
  53,60
  Fara TVA: 53,60
 • malt de grau Weyermann® Wheat Dark 1 kg
    Malt de grau produs in Germania. Culoare: 15 - 20 EBC. Folosit la berile de tipul: Hefeweizen, Weizenbock, Dunkelweizen, Altbier, Kölsch, Schankbier. Confera berii o spuma cremoasa, corpolenta si un complex de arome de grau berilor cu fermentatie inalta. Procent utilizare: pana la 50 %..
  10,20
  Fara TVA: 10,20
 • malt de grau Weyermann® Wheat Pale 1 kg
    Malt de grau produs in Germania. Culoare: 3 - 5 EBC. Folosit la berile de tipul: Hefeweizen, Kristallweizen, Weizenbock, Dunkelweizen, Altbier, Kölsch. Confera berii o spuma cremoasa, corpolenta si un complex de arome de grau berilor cu fermentatie inalta. Procent utilizare: pana la 80..
  8,80
  Fara TVA: 8,80
 • malt de orz Weyermann® Abbey® 1 kg
    Malt special produs in Germania. Culoare: 40 - 50 EBC. Grad ridicat de modificare a proteinelor si amidonului. Friabilitate excelenta. Valori scazute ale β-glucanazei. Foarte acid, cu o aroma ridicata de malt. Confera berii o culoare de la chihlimbariu inchis pana la rosu-brun, un carac..
  10,30
  Fara TVA: 10,30
 • malt de orz Weyermann® Acidulated 1 kg
    Malt de orz produs in Germania. Reduce PH-ul mustului de bere ce conduce la: - cresterea randamentului de MASHING - fermentatie mai intensa - imbunatateste stabilitatea aromei berii - imbunatateste gustul berii Culoare: 1,7 - 2,8 EBC Folosit la beri de tipul: Pilsner, Light Beer, "S..
  14,90
  Fara TVA: 14,90
 • malt de orz Weyermann® Beech Smoked 1 kg
    Malt de orz afumat produs in Germania. Este produs din orz de primavara de foarte buna calitate, crescut in Germania. Culoare: 4 - 8 EBC Folosit la beri de tipul: Kellerbier, "Bamberger Rauchbier", Bere Afumata, Lager, Alaskan Ale, Scottish Ale. Are gust si aroma de fum de fag si usoar..
  11,60
  Fara TVA: 11,60
 • malt de orz Weyermann® Bohemian Pilsner 1 kg
    Malt de baza produs in Germania din orz de primavara cultivat in Cehia (soiuri autentice Bohemian si Bojos). Este prelucrat special pentru caracteristicle "Bohemian" ce confera o corpolenta completa, o culoare blond-auriu si o complexitate de malt la final. Aroma: arome intense de malt, ..
  8,60
  Fara TVA: 8,60
 • malt de orz Weyermann® Caraamber® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 60 - 80 EBC Folosit la berile de tipul: Irish Red, Amber Ale, Brown Ale, Mild Ale, Dunkel, Vienna, Oktoberfestbier, Märzen, Maibock. Confera berii o culoare rosiatica si un gust fin de malt caramel. Procent utilizare: pana la 20 % din total mal..
  11,20
  Fara TVA: 11,20
 • malt de orz Weyermann® Caraaroma® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 350 - 450 EBC Folosit la berile de tipul: Irish Red, Amber, Brown ALe, Mild Ale, Dunkel, Red, Vienna, Oktoberfest, Märzen, Maibock. Confera berii corpolenta, o culoare rosiatic inchisa si mareste aroma de malt. Procent utilizare: pana la 20% di..
  11,80
  Fara TVA: 11,80
 • malt de orz Weyermann® Carabelge® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 30 - 35 EBC Este produs din orz de primavara. Confera berii o aroma intensa de malt, o culoare auriu-brun si un guler se spuma ferm si cremos. Aroma: fructe uscate, nuci si caramel. Folosit la berile de tipul: Belgian Wit, Belgian Amber, Dubbel..
  11,20
  Fara TVA: 11,20
 • malt de orz Weyermann® CaraBohemian® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 170 - 220 EBC Folosit la berile de tipul: Bohemian Lager, Bohemian Bock, Bohemian Specialty, Porter, Stout, Bohemian Dark Lagers. Confera berii un gust de malt caramel, paine si toffee. Procent utilizare: pana la 15 % din total malt.   ..
  11,20
  Fara TVA: 11,20
 • malt de orz Weyermann® Carafa Special® Type1 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 800 - 1000 EBC Produs din orz de primavara de calitate, CARAFA SPECIAL® este varianta decorticata a maltului CARAFA®. Folosindu-se un procedeu unic, se elimina cu grija coaja bobului inainte de procesul de maltificare si prajire. Reduce astringe..
  12,30
  Fara TVA: 12,30
 • malt de orz Weyermann® Carafa Special® Type2 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 1100 - 1200 EBC Produs din orz de primavara de calitate, CARAFA SPECIAL® este varianta decorticata a maltului CARAFA®. Folosindu-se un procedeu unic, se elimina cu grija coaja bobului inainte de procesul de maltificare si prajire. Reduce astring..
  12,30
  Fara TVA: 12,30
 • malt de orz Weyermann® Carafa Special® Type3 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 1300 - 1500 EBC Produs din orz de primavara de calitate, CARAFA SPECIAL® este varianta decorticata a maltului CARAFA®. Folosindu-se un procedeu unic, se elimina cu grija coaja bobului inainte de procesul de maltificare si prajire. Reduce astring..
  12,30
  Fara TVA: 12,30
 • malt de orz Weyermann® Carafa® Type1 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 800 - 1000 EBC Prajit cu atentie confera berii o culoare inchisa de cafea, o aroma de espresso si de bere neagra impreuna cu o corpolenta marita. Produce beri opace cu o aroma placuta de malt prajit. Folosit la berile de tipul: Dunkel, Doppelboc..
  11,80
  Fara TVA: 11,80
 • malt de orz Weyermann® Carafa® Type2 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 1100 - 1200 EBC Prajit cu atentie confera berii o culoare inchisa de cafea, o aroma de espresso si de bere neagra impreuna cu o corpolenta marita. Produce beri opace cu o aroma placuta de malt prajit. Folosit la berile de tipul: Dunkel, Doppelbo..
  11,80
  Fara TVA: 11,80