Weyermann Malzfabrik Mich. GmbH

Vizualizare ca: Lista / Grid
Sortare dupa:
Produse pe pagina:
 • malt de alac Weyermann® SPELT 1 kg
    Malt special produs in Germania. Culoare: 3 - 7 EBC. Malt de alac (specie de grau mai rezistenta care se cultiva in regiunile muntoase). Confera berii o prospetime si o aroma ierboasa. Imbunatateste savoarea. Folosit la berile de tipul SAISON. Procent utilizare: pana la 30% din total ..
  16,00
  Fara TVA: 16,00
 • malt de grau Weyermann® Carawheat® 1 kg
    Malt de grau caramelizat produs in Germania. Culoare: 110 - 140 EBC. Folosit la berile de tipul: Witbier, Red Ale, Hefe-weizen, Dunkel-weizen. Confera berii o spuma cremoasa, corpolenta, culoare si arome fenolice de grau berilor cu fermentatie inalta. Aroma: usoare arome de caramel, mig..
  8,30
  Fara TVA: 8,30
 • malt de grau Weyermann® Oak Smoked Wheat 1 kg
    Malt de grau afumat produs in Germania. Este afumat cu lemn de stejar. Culoare: 4 - 6 EBC. Folosit la berile de tipul: Grodziskie (Grätzer Beer), Smoked Ales, Smoked Wheat Ales, Porter, Wheat Beer, "Hefe-Weizen", Red Ale, Dunkel-weizen. Aroma delicata, domoala si echilibrata de stejar ..
  8,60
  Fara TVA: 8,60
 • malt de grau Weyermann® Oak Smoked Wheat 5 kg
    Malt de grau afumat produs in Germania. Este afumat cu lemn de stejar. Culoare: 4 - 6 EBC. Folosit la berile de tipul: Grodziskie (Grätzer Beer), Smoked Ales, Smoked Wheat Ales, Porter, Wheat Beer, "Hefe-Weizen", Red Ale, Dunkel-weizen. Aroma delicata, domoala si echilibrata de stejar ..
  40,00
  Fara TVA: 40,00
 • malt de grau Weyermann® Wheat 1 kg
    Malt de grau produs in Germania. Culoare: 3 - 5 EBC. Folosit la berile de tipul: Hefeweizen, Kristallweizen, Weizenbock, Dunkelweizen, Altbier, Kölsch. Confera berii o spuma cremoasa, corpolenta si un complex de arome de grau berilor cu fermentatie inalta. Procent utilizare: pana la 80..
  6,00
  Fara TVA: 6,00
 • malt de orz Weyermann® Abbey® 1 kg
    Malt special produs in Germania. Culoare: 40 - 50 EBC. Grad ridicat de modificare a proteinelor si amidonului. Friabilitate excelenta. Valori scazute ale β-glucanazei. Foarte acid, cu o aroma ridicata de malt. Confera berii o culoare de la chihlimbariu inchis pana la rosu-brun, un carac..
  6,90
  Fara TVA: 6,90
 • malt de orz Weyermann® Acidulated 1 kg
    Malt de orz produs in Germania. Reduce PH-ul mustului de bere ce conduce la: - cresterea randamentului de MASHING - fermentatie mai intensa - imbunatateste stabilitatea aromei berii - imbunatateste gustul berii Culoare: 1,7 - 2,8 EBC Folosit la beri de tipul: Pilsner, Light Beer, "S..
  10,00
  Fara TVA: 10,00
 • malt de orz Weyermann® Beech Smoked 1 kg
    Malt de orz afumat produs in Germania. Este produs din orz de primavara de foarte buna calitate, crescut in Germania. Culoare: 4 - 8 EBC Folosit la beri de tipul: Kellerbier, "Bamberger Rauchbier", Bere Afumata, Lager, Alaskan Ale, Scottish Ale. Are gust si aroma de fum de fag si usoar..
  8,20
  Fara TVA: 8,20
 • malt de orz Weyermann® Bohemian Pilsner 1 kg
    Malt de baza produs in Germania din orz de primavara cultivat in Cehia (soiuri autentice Bohemian si Bojos). Este prelucrat special pentru caracteristicle "Bohemian" ce confera o corpolenta completa, o culoare blond-auriu si o complexitate de malt la final. Aroma: arome intense de malt, ..
  6,35
  Fara TVA: 6,35
 • malt de orz Weyermann® Caraamber® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 60 - 80 EBC Folosit la berile de tipul: Irish Red, Amber Ale, Brown Ale, Mild Ale, Dunkel, Vienna, Oktoberfestbier, Märzen, Maibock. Confera berii o culoare rosiatica si un gust fin de malt caramel. Procent utilizare: pana la 20 % din total mal..
  7,70
  Fara TVA: 7,70
 • malt de orz Weyermann® Caraaroma® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 350 - 450 EBC Folosit la berile de tipul: Irish Red, Amber, Brown ALe, Mild Ale, Dunkel, Red, Vienna, Oktoberfest, Märzen, Maibock. Confera berii corpolenta, o culoare rosiatic inchisa si mareste aroma de malt. Procent utilizare: pana la 20% di..
  8,30
  Fara TVA: 8,30
 • malt de orz Weyermann® Carabelge® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 30 - 35 EBC Este produs din orz de primavara. Confera berii o aroma intensa de malt, o culoare auriu-brun si un guler se spuma ferm si cremos. Aroma: fructe uscate, nuci si caramel. Folosit la berile de tipul: Belgian Wit, Belgian Amber, Dubbel..
  7,80
  Fara TVA: 7,80
 • malt de orz Weyermann® CaraBohemian® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 170 - 220 EBC Folosit la berile de tipul: Bohemian Lager, Bohemian Bock, Bohemian Specialty, Porter, Stout, Bohemian Dark Lagers. Confera berii un gust de malt caramel, paine si toffee. Procent utilizare: pana la 15 % din total malt.   ..
  8,00
  Fara TVA: 8,00
 • malt de orz Weyermann® Carafa Special® Type1 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 800 - 1000 EBC Produs din orz de primavara de calitate, CARAFA SPECIAL® este varianta decorticata a maltului CARAFA®. Folosindu-se un procedeu unic, se elimina cu grija coaja bobului inainte de procesul de maltificare si prajire. Reduce astringe..
  8,80
  Fara TVA: 8,80
 • malt de orz Weyermann® Carafa Special® Type2 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 1100 - 1200 EBC Produs din orz de primavara de calitate, CARAFA SPECIAL® este varianta decorticata a maltului CARAFA®. Folosindu-se un procedeu unic, se elimina cu grija coaja bobului inainte de procesul de maltificare si prajire. Reduce astring..
  8,80
  Fara TVA: 8,80
 • malt de orz Weyermann® Carafa® Type1 1 kg
    Malt prajit produs in Germania. Culoare: 800 - 1000 EBC Prajit cu atentie confera berii o culoare inchisa de cafea, o aroma de espresso si de bere neagra impreuna cu o corpolenta marita. Produce beri opace cu o aroma placuta de malt prajit. Folosit la berile de tipul: Dunkel, Doppelboc..
  8,30
  Fara TVA: 8,30
 • malt de orz Weyermann® Carahell® 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 20 - 30 EBC Folosit la beri de tipul: Hefeweizen, Pale, Märzen, Maibock, Doppelbock, Eisbock. Procent utilizare: pana la 15 - 30% din total malt.   ..
  7,50
  Fara TVA: 7,50
 • malt de orz Weyermann® Caramunich® type I 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 80 - 100 EBC Folosit la berile de tipul: Oktoberfest, Bockbier, Dunkel, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale. Confera berii corpolenta, o culoare rosiatica si adauga un plus de aroma de malt. Procent utilizare: 5 - 20 % din total malt.   ..
  7,50
  Fara TVA: 7,50
 • malt de orz Weyermann® Caramunich® type II 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 110 - 130 EBC Folosit la berile de tipul: Oktoberfest, Bockbier, Dunkel, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale. Confera berii corpolenta, o culoare rosiatica si adauga un plus de aroma de malt. Procent utilizare: 5 - 20 % din total malt.   ..
  7,50
  Fara TVA: 7,50
 • malt de orz Weyermann® Caramunich® type III 1 kg
    Malt caramel produs in Germania. Culoare: 140 - 160 EBC Folosit la berile de tipul: Oktoberfest, Bockbier, Dunkel, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale. Confera berii corpolenta, o culoare rosiatica si adauga un plus de aroma de malt. Procent utilizare: 5 - 20 % din total malt.   ..
  7,50
  Fara TVA: 7,50
 • malt de orz Weyermann® Carapils® 1 kg
    Malt caramelizat produs in Germania. Culoare: 2,5 - 6,5 EBC Ajuta formarea si mentinerea spumei si adauga corpolenta berii. Folosit la beri de tipul: Pilsner, Lager, Bockbier. Procent utilizare: 5 - 10% din total malt pentru berile deschise la culoare; pana la 40% pentru berile Bockbie..
  7,40
  Fara TVA: 7,40